Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý kapr se slaninou, cibulí, hořčicí a sýrem

Rychlý kapr se slaninou, cibulí, hořčicí a sýrem
4. 07. 2010 Ryby ++++++++__
Kapra vložíme do vymaštěného pekáčku. Osolíme a potřeme ho plnotučnou hořčicí, pak poklademe na rybu plátky anglické slaniny spolu s plátky sýra a kolečky cibule. Trochu podlijeme a pečeme cca 25 minu ... …více»

Rybí filety s rajčaty na cibuli s bylinkami

Rybí filety s rajčaty na cibuli s bylinkami
2. 07. 2010 Ryby ++++++++++
Cibuli nakrájíme na tenké půlměsíčky, rajčata na kolečka, česnek na plátky. Celý citron omyjeme a oloupeme tak, aby prakticky nezbyla žádná bílá část. Nakrájíme na kolečka. Tymián můžeme použít čerstv ... …více»

Treska na pórku a pivě

Treska na pórku a pivě
2. 07. 2010 Ryby ++++++++++
Pórek nakrájíme na kolečka. Šalotku oloupeme a nakrájíme. Na pánvičce rozehřejeme olej a pórek se šalotkou na něm orestujeme. Pak zalijeme trochou vody, osolíme a necháme dusit. Když je pórek měkký, p ... …více»

Grilovaný tuňák v marinádě

Grilovaný tuňák v marinádě
29. 06. 2010 Ryby ++++++++-_
Filety by měly být vyšší asi 4 cm. Marinády je potřeba tolik, aby se v ní filety namáčely alespoň do 2/3 své výšky. Smícháme olivový olej, citronovou šťávu, sůl, pepř, na špičku nože kajenského pepře ... …více»

Zapečený pangasius se zeleninou a smetanou

Zapečený pangasius se zeleninou a smetanou
28. 06. 2010 Ryby +++++-____
Pekáč vymažeme máslem, na kolečka nakrájíme brambory a naskládáme je na pekáč, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na másle opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem. Tuto směs naložíme na brambory. Pangasius p ... …více»
 

Pečený pangasius na másle a koření

Pečený pangasius na másle a koření
26. 06. 2010 Ryby ++++++-___
Ryby vložte na plech s okrajem, zakápněte troškou oleje, posolte a dejte péci do trouby asi na 30 minut. Ryba při pečení pustí vodu. Nechte ji vypéci, pak posypte porce kořením a poklaďte máslem. Dejt ... …více»

Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami

Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
25. 06. 2010 Ryby +++++++-__
Porce ryby nechte rozmrazit. Operte je pod tekoucí vodou a osušte. Smíchejte hladkou mouku, papriku, sůl, pepř a kmín, přidejte bylinky /různé/. Směs důkladně promichejte a osušenou rybu v ní z obou s ... …více»

Rybí filety v marinádě s limetkou a zázvorem

Rybí filety v marinádě s limetkou a zázvorem
25. 06. 2010 Ryby +++++++++_
Šťávu ze 2 limetek, bílé víno, 2 lžíce olivového oleje, lžičku jemně strouhaného zázvoru, lístky tymiánu, špetku pálivé papriky promícháme. Filety namočíme do marinády a necháme v chladu asi 2 hodiny. ... …více»

Kapří tokáň na červeném víně

Kapří tokáň na červeném víně
25. 06. 2010 Ryby ++++++++++
Kapří maso nakrájíme asi na 1,5 cm silné a přibližně 5 cm dlouhé proužky, osolíme je, slabě poprášíme moukou smíchanou s paprikou a v pánvi na rozehřátém sádle po všech stranách opečeme. Před dopečen ... …více»

Nakládané smažené krevety v těstíčku

Nakládané smažené krevety v těstíčku
25. 06. 2010 Ryby ++++++++++
Krevety nechte okapat, žloutky osolte a rozšlehejte se smetanou, přidejte pepř a polohrubou mouku. Ušlehejte hladké těstíčko, krevety v něm namáčejte a smažte na rozpáleném oleji. Podávejte s citronem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !