Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami

fotka Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami:

4 porce pangasia  |  hl. mouka  |  paprika  |  sůl a pepř  |  bylinky - provens. koření  |  sušený česnek  |  máslo

Postup přípravy receptu Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami:

Porce ryby nechte rozmrazit. Operte je pod tekoucí vodou a osušte. Smíchejte hladkou mouku, papriku, sůl, pepř a kmín, přidejte bylinky /různé/. Směs důkladně promichejte a osušenou rybu v ní z obou stran obalte. Vložte na rozehřáté máslo a dozlatova opečte z obou stran.


Fotky receptu Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami:

Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Přírodní pangasius po mlynářsku s bylinkami
Fotky vložil: damami,Vlamape,neri,mirta 
Hodnocení receptu Přírodní pangasius po mlynářsku s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !