Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti | Léto - čas jahod | Jak správně pečovat o orchideje? | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
25. 06. 2010 Ryby
Pažitku nasekáme nadrobno. Tvaroh smícháme s mascarpone, zředíme vodou či mlékem. Z citronu vymačkáme šťávu a přidáme ji podle chuti spolu s nasekanou pažitkou k tvarohové hmotě. Promícháme, osolíme ... …více»
|
24. 06. 2010 Ryby
Toasty nasucho opečeme. Rajčata nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme na tenké měsíčky, fazole slijeme. Tuňáka v míse rozmrvíme vidličkou /olej odložíme/, přidáme fazole, rajčata, cibulku a promícháme ... …více»
|
17. 06. 2010 Ryby
Filety z cejna očistíme, omyjeme a osušíme. Kůži několikrát příčně nařízneme. Posypeme je kmínem, pepřem, solí a lehce obalíme v hladké mouce. Rajčata opláchneme a nakrájíme na malé kostičky. Vložíme ... …více»
|
17. 06. 2010 Ryby
V hrnci rozpálíme olej a nasypeme propranou rýži. Orestujeme ji, a když začne sklovatět, přelijeme ji horkým vývarem. Zvolna dusíme 15 minut. Květák a brokolici rozebereme na růžičky, papriky rozpůlím ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Předehřejeme troubu na 180 °C. Rajčatům skrojíme čepičky. Vydlabeme dužinu a spolu s rybím masem, rozdrobeným toastovým chlebem, nasekanou petrželkou, celým vajíčkem, 3 lžícemi zakysané smetany, rybím ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Lososa vyndáme z konzervy. Necháme jej okapat a nakrájíme na kousky. Listy mořských řas ponoříme na cca 3 minuty do vařící vody. Pak je vyndáme a dáme stranou. Šalotku pokrájíme najemno a spolu s česn ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Vymažte zapékací misku olejem a rybí filety do ní vedle sebe naskládejte. Zlehka osolte. Rajčata nakrájejte na kolečka, česnek na plátky. Na každý rybí kousek naskládejte kolečka rajčat s plátky česne ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Uvařte celé balení těstovin. 3 stroužky česneku oloupejte a nakrájejte na plátky. Rozehřejte olivový olej na pánvičce a plátky česneku nechte zesklovatět. Pak k nim přidejte 2 konzervy tuňáka, prohřív ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Cibuli nakrájejte nadrobno. Na oleji ji zpěňte, přidejte na kostičky nakrájenou papriku, až trochu změkne, tak rajčata nakrájená nadrobno. Po chvíli přidejte rajský protlak a omáčku nechte provařit, o ... …více»
|
16. 06. 2010 Ryby
Filé osušíme, osolíme a opepříme. Dáme na horkou pánev s nepřilnavým povrchem a opékáme po obou stranách, až má filé lehce opečenou zlatou kůrku. Je třeba dát pozor, aby se fílé nevysušilo. Nastrouhám ... …více»
|