Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Salát z kapra: Očištěného kapra uvaříme ve slané vodě doměkka. Odstraníme kůži a kosti, drobně nakrájíme a urovnáme do středu mísy nebo talířků. Polijeme jej tatarskou omáčkou, obložíme vějířky okurek, plátky vajec, ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapékané plněné brambory: Brambory očistíme, poté je vložíme na 15 min. do mikrovlné trouby zapnuté na maximum, v půlce je otočíme a propíchneme.
Mezitím si připravíme náplň: Na pánvi osmažíme cibulku, slaninu, tresku, ... .. ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika na paprice: Ryby pokrájet na stejně velké kousky, osolit a poklást vedle sebe do máslem vymazaného pekáčku. V kastrůlku rozpustit máslo a nechat drobně nakrájenou cibulku zesklovatět. Odebrat z plotny, posypat če ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí pepřenky: Drobné ryby očistíme, zbavíme hlav, vnitřností a kůže. Řádně prosolíme a naskládáme do kameninového hrnce, navrh musíme dát vrstvičku soli. Ryby uložíme do chladna na tři dny. Po třech dnech ... ... …více»
|
21. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Krabi v omeletě z Peru: Postup:
Krabí maso trochu pokapeme citronovou šťávou. Vajíčka dáme do mísy a spolu s minerální vodou je našleháme do pěny, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a čtyři omelety na něm postu ... …více»
|
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Uzená ryba s pikantním rosolem: Oloupaná jablka nastrouháme a zastříkneme octem, aby nezhnědla. Nastrouhaný křen spaříme vývarem a do něho vmícháme želatinu, přidáme jablka, přisolíme a osladíme.
Hmotu nalijeme do tvořítka a nechá ... …více»
|
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s mátově-hořčičnou omáčkou: Steaky z lososa položíme na plech, přelijeme šťávou z limetek a necháme alespoň 30 minut marinovat.
Do vodní lázně si dáme menší hrnec, vložíme do něj ocet, nasekanou mátu a nakrájenou šalotku. Pova ... …více»
|
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska pečená s ančovičkami a fenyklem: Necháme okapat ančovičky, olej uschováme. Pokrájíme je na drobné kousky, dáme je stranou. V hrnci si na másle osmahneme nakrájenou cibuli a fenykl do doby, než začnou hnědnout. Pak odstavíme, přimíchá ... …více»
|
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika nadívaná houbami: Štičí hřbet prošpikujeme slaninou, do břišní dutiny vložíme houbovou směs. (Houby namočíme na 2 hodiny do studené vody, nakrájíme na kousky a podusíme. Směs podušených hub okořeníme česnekem, špetkou ... …více»
|
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Španělská směs uzených ryb: Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl ... …více»
|