Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát z kapra

Salát z kapra
21. 04. 2008 Ryby +-________
Příprava receptu Salát z kapra: Očištěného kapra uvaříme ve slané vodě doměkka. Odstraníme kůži a kosti, drobně nakrájíme a urovnáme do středu mísy nebo talířků. Polijeme jej tatarskou omáčkou, obložíme vějířky okurek, plátky vajec, ... …více»

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory
21. 04. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Zapékané plněné brambory: Brambory očistíme, poté je vložíme na 15 min. do mikrovlné trouby zapnuté na maximum, v půlce je otočíme a propíchneme. Mezitím si připravíme náplň: Na pánvi osmažíme cibulku, slaninu, tresku, ... .. ... …více»

Štika na paprice

Štika na paprice
21. 04. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Štika na paprice: Ryby pokrájet na stejně velké kousky, osolit a poklást vedle sebe do máslem vymazaného pekáčku. V kastrůlku rozpustit máslo a nechat drobně nakrájenou cibulku zesklovatět. Odebrat z plotny, posypat če ... …více»

Rybí pepřenky

Rybí pepřenky
21. 04. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rybí pepřenky: Drobné ryby očistíme, zbavíme hlav, vnitřností a kůže. Řádně prosolíme a naskládáme do kameninového hrnce, navrh musíme dát vrstvičku soli. Ryby uložíme do chladna na tři dny. Po třech dnech ... ... …více»

Krabi v omeletě z Peru

Krabi v omeletě z Peru
21. 04. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Krabi v omeletě z Peru: Postup: Krabí maso trochu pokapeme citronovou šťá­vou. Vajíčka dáme do mísy a spolu s minerální vodou je našleháme do pěny, osolíme a opepří­me. Na pánvi rozehřejeme olej a čtyři omelety na něm postu ... …více»
 

Uzená ryba s pikantním rosolem

Uzená ryba s pikantním rosolem
20. 04. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Uzená ryba s pikantním rosolem: Oloupaná jablka nastrouháme a zastříkneme octem, aby nezhnědla. Nastrouhaný křen spaříme vývarem a do něho vmícháme želatinu, přidáme jablka, přisolíme a osladíme. Hmotu nalijeme do tvořítka a nechá ... …více»

Losos s mátově-hořčičnou omáčkou

Losos s mátově-hořčičnou omáčkou
20. 04. 2008 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Losos s mátově-hořčičnou omáčkou: Steaky z lososa položíme na plech, přelijeme šťávou z limetek a necháme alespoň 30 minut marinovat. Do vodní lázně si dáme menší hrnec, vložíme do něj ocet, nasekanou mátu a nakrájenou šalotku. Pova ... …více»

Treska pečená s ančovičkami a fenyklem

Treska pečená s ančovičkami a fenyklem
20. 04. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Treska pečená s ančovičkami a fenyklem: Necháme okapat ančovičky, olej uschováme. Pokrájíme je na drobné kousky, dáme je stranou. V hrnci si na másle osmahneme nakrájenou cibuli a fenykl do doby, než začnou hnědnout. Pak odstavíme, přimíchá ... …více»

Štika nadívaná houbami

Štika nadívaná houbami
20. 04. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Štika nadívaná houbami: Štičí hřbet prošpikujeme slaninou, do břišní dutiny vložíme houbovou směs. (Houby namočíme na 2 hodiny do studené vody, nakrájíme na kousky a podusíme. Směs podušených hub okořeníme česnekem, špetkou ... …více»

Španělská směs uzených ryb

Španělská směs uzených ryb
20. 04. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Španělská směs uzených ryb: Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky