5. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Belgické rybí Waterzooi: Nejprve vykuchám ryby, nakrájím je na fílé (nebo si koupím místo celých ryb už hotové filé) a očistím plody moře. Oloupu šalotky a na jemno je nakrájím. Vložím je společně s rybou a plody moře do směs ... …více»
|
5. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika na másle: Pekáč vymažeme máslem, vložíme nasolenou rybu, posypeme grilovacím kořením, kmínem a poklademe plátky másla. Vložíme do předehřáté trouby a štiku upečeme. Přeléváme výpekem. Před koncem pečení zapneme ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Cejn v paprikové směsi: Očistěné cejny osušíme, osolíme, vnitřek vytřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a vložíme snítku petržele. Mouku promícháme s paprikou a cejny v této směsi obalíme. Opékáme na másle. ... ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Cuketová směs s rybou: Cibuli oloupeme, z paprik odstraníme jaderník a spolu s neloupanými cuketami vše nakrájíme na kousky a osmahnem na oleji. Přidáme nakrájená rajčata, prolisovaný česnek a provensálské koření. Na jiné p ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sushi: Je to velmi atraktivní pokrm, který se dá podávat jako samostatné občerstvení, nebo jako předkrm zahrnutý do menu.Sushi můžeme připravovat Norimaki, a to ve formě válečku, který se dále krájí na koleč ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Lasagne s krevetami a zeleninou: Lasange uvaříme v osolené vodě. Mezitím na trošce másla zpěníme česnek, přidáme krevety a zeleninu, ochutíme solí, pepřem a bazalkou, podusíme 8 minut. Připravíme si bešamel - v kastrůlku rozpustíme . ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Matesové file na jablkovém salátu s tlučeným pepřem: 8 kusů matesa obalíme v tlučeném pepři. Jablka očistíme, nakrájíme na nudličky, spojíme s jogurtem a šlehačkou a dochutíme citrónovou šťávou, cukrem, solí a koprem.
Na talíři upravíme s hlávkovým s ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Růžičky z marinovaného lososa na špenátovém zrcadle: Marinovaného lososa nakrájíme na tenké plátky a stočíme do tvaru květu. Krevety vyndáme z olivového oleje a česneku, kde byly naložené přes noc.
Špenátový protlak povaříme s vývarem, zredukujeme a ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s čerstvým koriandrem a sladkou kukuřicí, doplněné voňavým bramborovým kari: Na másle krátce osmahneme cibuli a kořenovou zeleninu s celým novým kořením a pepřem. Základ zalijeme studenou vodou a vložíme do ní rybí kosti a přivedeme do varu. Kosti na mírném ohni povaříme cca 5 ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Červený husar: Porce kapra osolíme, jemně posypeme pepřem, zakápneme citronovou šťávou, poprášíme moukou a prudce opečeme po obouch stranách v rozehřátém oleji. Podlijeme vínem, přidáme kečup, bobkový list, na nudli ... …více»
|