4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Lín s pórkem: Porce ryby osolíme, posypeme pepřem a paprikou, urovnáme je na větší alobal, pokapeme citronovou šťávou, přelijeme rozškvařenou slaninou, posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Hotové přesuneme na tal ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Okoun na kmíně: Vykuchané okouny spaříme v horké vodě a stáhneme kůži. Ryby osolíme, posypeme kmínen, poprášíme moukou a pečeme na másle na mírném ohni do růžova. Porce vyjmeme, šťávu zalijeme vývarem, přidáme na jem ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ceviche s limetkami: Syrové maso z bílých ryb nakrájejte na menší kostičky, mírně zalijte olivovým olejem a pokapejte limetkovou šťávou. Na talíři dozdobte chilli papričkou a koriandrem. ... ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh s koprovou omáčkou: Vodu smíchejte s vínem, přidejte citr. kůru, bobkový list, snítky kopru, cibulku nakrájenou na kostičky a pepř. Přiveďte k varu, zmírněte teplotu a nechte vařit. Na pánvi na lžíci oleje smažte ryby po ... …více»
|
4. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Parma s kapií: Očištěnou parmu naporcujeme, prošpikuje proužky slaniny, posypeme paprikou, potřeme prolisovaným česnekm, osolíme, opepříme a pečeme na rozehřátém oleji. Podlijeme, přidáme nakrájenou kápii, přiklopím ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sumec se sardelemi: Plátky sumce prošpikujeme proužky nakrájených sardelí, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, posypeme zázvorem, drobně nasekanou petrželkou a necháme asi 1/2 hodiny odležet. Na kostičky nakrájenou slan ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh labužník: Pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osušíme, osolíme a obalíme ve hladké mouce. Pečeme pozvolna na rozehřátém oleji po obou stranách do měkka. Pečeného pstruha přelijeme omáčkou.
Omáčka: nakrájené žam ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Plotice na grilu: Oškrabanou a vykuchanou rybu (ryby) osolíme, pokapeme citrónem a necháme asi hodinu stát. Poté rybu důkladně osušíme a potřeme olejem. Znovu osolíme a posypeme kořením. Nešetříme. Necháme několik ... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Sendviče s rybími prsty a pažitkovým dipem: Majonézu dobře promícháme s jogurtem, tvarohem a pažitkou. Dip lehce osolíme a uložíme do ledničky vychladit. Bulky podélně rozkrojíme a vložíme do trouby nahřát. Rybí prsty v pánvi na oleji ... ... …více»
|
3. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Úhoř na zázvoru: Úhoře svlékneme z kůže a maso nakrájíme na špalíčky. Porce naskládáme do misky, pokapeme olejem promíchaným s jemně nasekanou cibulkou, zázvorem a lžící sójové omáčky. Necháme 20 minut v chladničce ul ... …více»
|