Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska po italsku: Na pánvi rozpálíme máslo a do něj zamícháme strouhanku a nasekané ořechy. Pečlivě promícháme. Pak přimícháme šťávu a kůru z citronu a nasekanou petrželku. Tresku osolíme a dáme do vymazané zapékací mí ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Závitky z mořského jazyka: Filety z mořského jazyka lehce osolíme a opepříme. Pokapeme šťávou z citronu. Položíme na ně plátky uzeného lososa a posypeme jemně nastrouhaným sýrem. Filety opatrně svineme a sepneme párátky, aby se ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Želatinový dortík s lososem: Rozvírací formu o průměru 22 cm vyložíme průsvitnou fólií. Želatinu dáme nabobtnat do dostatečného množství vody. Lososa nakrájíme na 5 mm velké kostičky. Polovinu kostiček vyložíme do formy. Oloupeme ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po sicilském způsobu: Částečně rozmražené filé rozdělíme na plátky, nakrájíme na proužky zakapeme citrónem, osolíme a opepříme. Potom lehce obalíme v mouce a na oleji opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozdrcený ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pěna z tuňáka s bazalkou: Tuňáka vyklopíme z konzervy a na sítku necháme důkladně okapat. Vidličkou jej rozmačkáme na hrubší kousky Maso z tuňáka, žloutky a žervé vložíme do mixéru a ušleháme do pěny. Pěnu ochutíme solí, pepře ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v listovém těstě: Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme do tvaru obdélníku. Cibuli nakrájíme, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme pokrájený špenát a dusíme společně asi 15 minut. Potom přidáme pr ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí závitky s jogurtem: Rybí filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Potom je podélně stočíme do závitků a upevníme párátkem.
Zeleninu přelijeme malým množstvím vody, přidáme bujónovou kostku, přivedeme k varu ... …více»
|
16. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pomsta pytláka Samuela: Kyselé ryby nakrájíme na menší kousky. K rybám přidáme odkapané překrájené sterilované zelí, drobně nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou sterilovanou papriku. Zalijeme olejem a promícháme. Po odl ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapékané filé s rajčaty: Filé nakrájíme na plátky, pokapeme citr. šťávou a mírně osolíme. Do ohnivzdorné mísy klademe plátky filé, plátky rajčat a cibule. Poslední vrstva je cibule. Vše zalijeme šťávou z citrónu a trochou kuř ... …více»
|
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Sledi s bylinkovým máslem: Očištěné sledě pečlivě vykostíme. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Takto připravené sledě na oleji opečeme po obou stranách, na hřbetní straně je nařízneme. Do takto vytvořených zářezů vlož ... …více»
|