Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Humr se zelenou omáčkou

Humr se zelenou omáčkou
11. 03. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Humr se zelenou omáčkou: V kastrolu smícháme rybí polévku, sůl, pepř, petržel, bazalku, tymián, majoránku a olivový olej. Vše rozmixujeme až máme zelenou omáčku. Humra vaříme asi 15 minut. Když je uvařený, rozkrojíme ho v pol ... …více»

Kořenění grilovaní garnáti s rajčatovým chutney

Kořenění grilovaní garnáti s rajčatovým chutney
11. 03. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Kořenění grilovaní garnáti s rajčatovým chutney: Zázvor, papričky a koriandr velmi jemně nasekáme a přemístíme do velké skleněné mísy. Přidáme garnáty a dobře je směsí pokryjeme. Posypeme kurkumou, přikryjeme a chladíme přes noc. Připravíme si gril ... …více»

Filé v nádivce

Filé v nádivce
11. 03. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Filé v nádivce: Rybu pokapeme citrónem, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak ji obalíme v mouce a na rozehřátém oleji z jedné strany osmažíme. Obrátíme ji a na osmaženou stranu naneseme nádivku. Rybu pečeme při mí . ... …více»

Pstruh po francouzském způsobu

Pstruh po francouzském způsobu
11. 03. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Pstruh po francouzském způsobu: Částečně rozmrazené pstruhy po povrchu i uvnitř osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme pstruhy a pozvolna je po obou stranách opékáme. Z pánve slijeme olej, přidáme máslo ... …více»

Losos s červenou čočkou

Losos s červenou čočkou
11. 03. 2008 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Losos s červenou čočkou: Nakrájejte si cibuli, česnek, mrkev, řapíkatý cerel na kostičky a osmažte si je na trošce olivového oleje, po cca 10 minutách přidejte červenou čočku, lehce osmažte a zalijte hrnkem vody. Osolte vodu ... …více»
 

Jarní nákyp z tresky

Jarní nákyp z tresky
11. 03. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Jarní nákyp z tresky: Kapie rozpůlíme, očistíme a z obou stran ogrilujeme. Hotové kapie vložíme na několik minut do igelit. sáčku, kde se zapaří a můžeme pak z nich pohodlně odstranit slupku. Rozbitá vejce rozšleháme v mlé ... …více»

Rybí filé na paprice

Rybí filé na paprice
11. 03. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí filé na paprice: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmažíme ji na rozehřátém oleji, přidáme papriku a také na kostky nakrájené a nerozmražené rybí filé. Osolíme, opepříme a okořeníme drceným kmínem. Dusíme asi ... …více»

Smažení garnáti se zázvorem

Smažení garnáti se zázvorem
10. 03. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Smažení garnáti se zázvorem: V hmoždíři nebo malém mixéru rozmělníme česnek a kořen zázvoru. V pánvi nahřejeme olej, přidáme česnekovou směs a míchame asi 2-3 minuty. Přimícháme garnáty a šalotky a mícháme další 2 minuty. Přimíc ... …více»

Rybí ragú v hořčičné omáčce

Rybí ragú v hořčičné omáčce
10. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí ragú v hořčičné omáčce: Očištěný pór nakrájejte na kolečka a zpěňte na 1 lžíci oleje. Osolte a opepřete a 10 minut duste. Filé omyjte, osušte, nakrájejte na kousky, osolte, opepřete a obalte v mouce. Zbylý olej zahřejte na p ... …více»

Špagety art nouveau

Špagety art nouveau
10. 03. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Špagety art nouveau: Uvařte špagety. Nakrájejte cibuli a mrkev, osmažte na oleji asi 2 - 3 minuty. Přidejte tuňáka a za stáleho míchání nechejte smažit asi 4 - 5 minut. Přilejte vývar, 1,5 dl Coly a kečup. Nakonec přidejt ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky