Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
14. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí závitky: Poduste si listový špenát na česneku a másle s hrozinkami. Cca 10 minut pokud je mražený, 5 minut pokud je čerstvý, nakonec dochuťte solí a pepřem. Plátky z mladého žraloka by jste měli v našich obcho ... …více»
|
14. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové chlebíčky: Vejce uvaříme natvrdo a potom ho nadrobno posekáme. Maso necháme okapat a vidličkou ho rozdělíme v misce, přidáme posekanou petrželku, cibuli i kapary, smícháme s vejcem a tuňákem, nakonec přidáme i n ... …více»
|
14. 03. 2008 Těstovinová jídla
Příprava receptu Vrtulky s lososem: 1. Omytý řapíkatý celer pokrájíme na drobné kousky. Česnek nasekáme nadrobno. Celer spolu s česnekem dáme zesklovatět na olivový olej.
2. Lososa nakrájíme na nudličky. Vložíme na pánev společně s ... …více»
|
14. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečený losos s uzeným sýrem: Jednotlivé porce lososa bez kůže a kostí jemně osolíme, pokapeme šťávou z citrónu a necháme chvíli odpočinout. Na pánvičce rozehřejeme máslo s olejem, přidáme bazalku a tymián. Potom vložíme ryby, ope ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pražmy na zelenině s kokosem: Pražmy nejdříve očistíme, důkladně omyjeme, pak je osušíme a zevnitř i zvenku nasolíme, nejlépe hrubou mořskou solí. Připravíme si kořeněnou pastu. Česnek oloupeme, z chilli papriček odstraníme semínk ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Šťavnaté sardinky: Sardinky očistíme a nakrájíme na plátky, omyjeme a osušíme kuchyňskou utěrkou. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a krátce opečeme v rozpáleném řepkovém oleji (sardinky mají být dozlatova, ale v žádné ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékaný halibut: Očištěného, vykuchaného a omytého halibuta nakrájíme na porce, osolíme a vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy. Okořeníme pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci, smíchané se smetanou, strouhaným sýrem a ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí steak s citrónovou omáčkou: Žraločí steaky omyjte, osolte a obalte po obou stranách v hladké mouce. Opečte na oleji po obou stranách. Porce žraloka vyjměte, olej slijte. Na pánev nalijte smetanu a mléko, osolte, přidejte vegetu ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Nejrychlejší rybí koláč: Rozpálíme gril (troubu) na nejvyšší teplotu. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a pomalu na něm smažíme cibuli asi 5 minut, aby změkla. Přidáme konzervovaná rajčata, prolisovaný česnek a vývar, přived ... …více»
|
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Linguine s kalamáry a olivami: Těstoviny uvaříme al dente (měkké, ale na skus pevné). Kalamáry očistíme, propláchneme a stáhneme z nich fialovou blanku. Malé necháme vcelku, větší nakrájíme asi na 4 cm kousky. Na pánvi rozpálíme ol ... …více»
|