![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Brodet - ryby po dalmatsku: Ryby očistíme, opláchneme a rozdělíme na větší kusy. Oloupanou cibuli i cibulky nakrájíme. Ve větším hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm orestujeme. Přidáme ryby a zprudka je opečeme. Rajčata spaříme ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto s tuňákem: Rýži promícháme s tuňákem pokrájeným na kostičky. Přidáme na nudličky pokrájené papriky, posekané kapary a nastrouhaný sýr promíchaný se žloutky. Osolíme a lehce promícháme. Směs navršíme do máslem .. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené šproty: Šproty necháme dobře okapat. Poté je obalíme v mouce, v osoleném rozšlehaném vejci a ve strouhance. Osmažíme je v rozehřátém tuku po obou stranách dorůžova. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos se šafránovou omáčkou: Do pánve dáme kousek másla a plátky ryby osolíme, opepříme a posypeme sekaným lístky tymiánu. Rybu chvíli dusíme, aby nebyla přešená. Do asi 2 dcl teplého vývaru dáme několik nitek šafránu. Do druhé p ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Humr na zelenině: Na rozehřátém másle osmahneme zeleninu a pod pokličkou dusíme do poloměkka. Poté vmícháme na menší kousky pokrájené humří maso, osolíme, opepříme, dochutíme sojovou, nebo worcestrovou omáčkou a dusíme ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety s bylinkami: Krevety obalíme v mouce a za stálého míchání je opečeme na rozehřátém másle. Osolíme, přidáme tymián, oregano, rozmarýn, mírně podlijeme pivem a dusíme asi 3 minuty. Vmícháme worcestrovou ... ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ústřice se šunkou: Ústřice pokapeme citrónovou štávou, zabalíme do plátků šunky a upevníme párátkem, nebo jehlou na závitky. Na rozehřátém másle je opečeme po obou stranách a ihned podáváme. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky tuňáka s rajčaty a marinovanou zeleninou: 1. Odkrojte konce cukety a odstraňte semínka z papriky. Cuketu, papriku a cibuli nakrájejte na kostičky a pokapejte citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolte a opepřete podle chuti a nechte marinova ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajský sleď: Sledě namočíme na 2 hodiny do vody, osušíme a nakrájíme na 1,5 cm řezy.
Smícháme rajský protlak, olej a ocet v hladkou omáčku. Dle chuti přidáme cukr. Do té opatrně přimícháme drobně nakrájenou cibu ... …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na másle v županu : Celou vykuchanou a očištěnou štiku (i s hlavou) omyjeme a osušíme. Cibulku nakrájíme nadrobno. Štiku zevnitř i zvenku osolíme, opepříme, okmínujeme a nasypeme do ní nadrobno nakrájenou cibulku. Pot .. ... …více»
|