![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s bylinkovým máslem: Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citrónem, osolíme, opepříme. V hmoždíři (není nutné, může být miska) roztlučeme rozmarýn spolu s olivovým olejem a šťávou z 1/2 citrónu. Marinádou potřeme steaky. Nechá ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hranolky z kapra: Kapra vykostíme, zalijeme citronovou šťávou a necháme chvilku nasát. Potom rozkrájíme na 2 cm velké proužky.
Ve vodě s mlékem rozmícháme koření na ryby, sůl, pepř, sójovou omáčku, chilli a česnek. ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé zapečené se špenátem: Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na dno položíme 4 plátky osoleného filé a na něj dáme špenát. Osolíme, opepříme a přikryjeme další vrstvou filé, zalijeme smetanou a zapékáme asi ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sardinky s omáčkou vinaigrette: Vejce uvařená natvrdo nahrubo nasekáme a přidáme citronovou šťávu, olivový olej, provensálské koření, pažitku a jemně nakrájenou petrželku. Vše lehce promícháme, sardinky dáme na talíře a touto omáčko ... …více»
|
![]() |
10. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní sardinky s cibulí, křenem a pažitkou: Sardinky dáme na talíř a pokapeme citronovou šťávou. Najemno nakrájenou cibulku promícháme s nastrouhaným křenem a nasekanou pažitkou. Touto směsí posypeme sardinky na talíři a případně ozdobíme dílky ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné filé se sýrem a brokolicí: Filety necháme rozmrazit a dobře je osušíme. Každý překrojíme na dvě půlky, na jednu rozložíme plátky sýru a tenké plátky brokolice a zakryjeme ji druhou polovinou rybího plátku. Naplněné filé osolíme ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Penne ve smetanové omáčce: Těstoviny vaříme na skus podle návodu na obalu, tedy zhruba 10 minut ve velkém hrnci s dostatečným množstvím osolené vody.
Filé z lososa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na velké kusy. ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fettucine s lososem: Těstoviny dáme vařit do osolené vroucí vody a uvaříme podle návodu na obalu, slijeme a zakápneme troškou oleje. Lososa nakrájíme na kousky a dáme je opéct na máslo, osolíme, opepříme, přidáme šafrán, ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s pomeranči: Do kastrolu vložte filé, zakapejte jej šťávou z citronu, přidejte celou oloupanou cibuli, nové koření, špetku soli a bobkový list. Zalijte vše vroucí vodou, aby bylo filé těsně ponořené. Postavte na v ... …více»
|
![]() |
9. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí minutka: Během několika minut připravíme bujon, přidáme rybí maso a rozmačkaný česnek se solí. Porce rozdělíme do 4 ohnivzdorných misek, opepříme, zakápneme vermutem, navrch dáme šlehačku a zapékáme asi 15 min ... …více»
|