Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošírovaná treska

Pošírovaná treska
19. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Pošírovaná treska: V hrnci smícháme vodu, mléko a oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme ještě tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme ... …více»

Tuňákové steaky s jablky

Tuňákové steaky s jablky
19. 11. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Tuňákové steaky s jablky: Tuňákové steaky pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Jablka oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jádřince a nakrájíme na hranolky. Máslo zahřejeme v hrnci a necháme na něm zkaramelizovat cukr. P ... …více»

Tuňákové steaky s kapary

Tuňákové steaky s kapary
19. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Tuňákové steaky s kapary: Polovinu olivového oleje dobře vyšleháme s citrónovou šťávou a směsí potřeme tuňákové steaky, které ještě osolíme, opepříme a okořeníme koriandrem. Přikryté necháme 10 minut odležet. V pánvi zahřejeme ... …více»

Medailonky z tuňáka z chilli krustou

Medailonky z tuňáka z chilli krustou
19. 11. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Medailonky z tuňáka z chilli krustou: Tuňáka okořeníme solí a pepřem a zprudka jej opečeme na pánvi. Chilli papričky očistíme, nahrubo nakrájíme, rozmixujeme a vmícháme strouhanku. Papričky vydlabeme, ovčí sýr nakrájíme na kostičky a smíc ... …více»

Žralok s ohnivou omáčkou

Žralok s ohnivou omáčkou
18. 11. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Žralok s ohnivou omáčkou: Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Cibuli, česnek a čili papričky drobně nakrájíme a vše orestujeme na oleji. Přidáme rajčata, ocet, med, osolíme a opepříme. Zakryjeme pokličkou a při mírné teplot ... …více»
 

Grilovaný žralok s italským nádechem

Grilovaný žralok s italským nádechem
18. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Grilovaný žralok s italským nádechem: Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraločí maso naložíme na hodinu do marinády a poté je grilujeme 2 minuty po každé straně na každý centimetr ... …více»

Candát plněný houbami

Candát plněný houbami
17. 11. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Candát plněný houbami: Na másle orestujeme pokrájené a osolené houby. Candáta osolíme, naplníme houbami, posypeme sekanou natí, zabalíme do alobalu a 25-30 minut pečeme. ... ... …více»

Grilované sardinky na pečené paprice

Grilované sardinky na pečené paprice
17. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Grilované sardinky na pečené paprice: Sardinky osolíme, opepříme, okmínujeme a obalíme v hladké mouce. Opečeme na olivovém oleji. Oloupané papriky položíme do pekáče, také na olivový olej. Na papriky vyskládáme sardinky, posypeme na koleč ... …více»

Těstoviny s omáčkou s tuňákem a rajčaty

Těstoviny s omáčkou s tuňákem a rajčaty
17. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Těstoviny s omáčkou s tuňákem a rajčaty: V pánvi rozpalte olej. Vhoďte na něj pokrájenou cibuli a osmažte ji. Pak ­přimíchejte posekaný česnek, rajčata, chilli a cukr. Osolte, opepřete a přiveďte k varu. Vše promíchejte a poté nechte 5 minut ... …více»

Zapečený kapr s červenou paprikou

Zapečený kapr s červenou paprikou
17. 11. 2009 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Zapečený kapr s červenou paprikou: Porce kapra osolíme, pokapeme citrónem a potřeme prolisovaným česnekem. Necháme je chvíli odležet. Mezitím si rozmícháme hrubou mouku s červenou mletou paprikou a v této směsi kapra obalíme. Potom ka ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !