Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.07. 2024
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štikozubec s bylinkovou krustou

Štikozubec s bylinkovou krustou
27. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Štikozubec s bylinkovou krustou: V menším hrnci zahřejeme 2 lžíce oleje a krátce na něm osmahneme nastrouhanou citrónovou kůru, prolisovaný česnek a nasekané bylinky. Rybí filety osolíme a položíme na plech vyložený papírem na pečení ... …více»

Rybí filé na másle

Rybí filé na másle
26. 11. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Rybí filé na másle: Rozmražené filé posolíme, posypeme sladkou paprikou a kmínem. Na pánvi rozehřejeme olej, rozpustíme máslo a vložíme porce ryby. Opražíme z obou stran do oranžova. Na talíři přelijeme vzniklou šťávou. ... …více»

Mořská rýže

Mořská rýže
25. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Mořská rýže: Dáme vařit rýži. Mezitím na oleji lehce osmahneme dvě lžičky indického kari, přidáme rozmražené krevety a podusíme. Přidáme najemno nakrájené krabí tyčinky, uvařenou rýži. Osmahneme, dochutíme solí, p ... …více»

Rybí nákyp se zeleninou

Rybí nákyp se zeleninou
25. 11. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Rybí nákyp se zeleninou: Zapékací mísu vymažeme máslem a vložíme do ní vedle sebe suché rybí filety okořeněné solí a pepřem. Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nasekanou cibuli a česnek, na proužky nakrájenou papriku bez se ... …více»

Štikozubec v chilli marinádě

Štikozubec v chilli marinádě
23. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Štikozubec v chilli marinádě: Filety očistíme, chilli papričku rozpůlíme, odstraníme jadérka a nakrájíme na tenké proužky. Promícháme s olivovým olejem a rybu necháme asi 20 minut marinovat. V zapékací pánvi zahřejeme olivový olej ... …více»
 

Treska na mladém pórku a bílém víně

Treska na mladém pórku a bílém víně
23. 11. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Treska na mladém pórku a bílém víně: Pórek očistíme a nakrájíme na kusy dlouhé 8 cm. Česnek nakrájíme na tekné plátky, krátce je osmahneme na olivovém oleji, přidáme pórek a společně krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Pórek vložíme d ... …více»

Rajská pánev s krevetami a bramborami

Rajská pánev s krevetami a bramborami
23. 11. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Rajská pánev s krevetami a bramborami: Oloupané brambory povaříme asi 10 minut tak, aby zůstaly pevné. Slijeme je, necháme okapat a nakrájíme je na kolečka silná 1/2 cm. Na rozpáleném oleji je opečeme dozlatova a dochutíme solí a pepřem. ... …více»

Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle

Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle
21. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle: Česnek oloupeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. V pánvi zahřejeme máslo a olivový olej, osmahneme česnek a nakrájenou chilli papričku, přidáme vyloupané langustinky a 6 minut je za stálého míchání ... …více»

Míchaná vejce s krevetami a koňakem

Míchaná vejce s krevetami a koňakem
21. 11. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Míchaná vejce s krevetami a koňakem: Krevety vložíme do mísy a dobře smícháme s koňakem. Vejce našleháme, smícháme s petrželkou, mlékem, podle chuti osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme máslo, na které vlijeme vejce a krevety. Smažíme ... …více»

Slávky s česnekem po provensálsku

Slávky s česnekem po provensálsku
21. 11. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Slávky s česnekem po provensálsku: Česnek, šalotky a petržel nasekáme nadrobno, smícháme se změklým máslem, osolíme a opepříme. Slávky povaříme 3 minuty v bílém víně. Neotevřené mušle a horní lastury vyhodíme, na maso do mušlí vložíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !