Vložil: | Ivuna |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé pečené na leču:
600 g rybího filé
| 1 ks citron
| 350 g sterilovaného leča
| 3 stroužky česneku
| 1 dl kysané smetany
| hladká mouka na obalení
| petrželová nat' na posypání
| sůl
| 50 g másla
Postup přípravy receptu Rybí filé pečené na leču:
Omyté rybí filé pokapeme citronovou šťávou a necháme 60 minut na chladném místě. Do zapékací mísy vložíme lečo z cibule, rajčat a paprik smíchané se smetanou a solí. Odleželé okapané filé potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, obalíme v mouce, opečeme na rozehřátém másle a poklademe na lečo. Obložíme plátky másla a upečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 30 minut. Podáváme posypané nasekanou petrželovou natí a brambory.
Fotky receptu Rybí filé pečené na leču:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!