![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filety z kapra na zelenině : Filety pokapeme citrónem, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme asi 15 minut odležet. Papriku a rajčata zbavíme semeníku a s cibulí pokrájíme na tenká kolečka. Na pekáč rozložíme plátky slaniny, ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňákový kuskus: Hrnek kuskusu nasypeme do mísy. Do hrnku nalijeme vodu, přivedeme k varu a vroucí vodou zalijeme kuskus. Mírně ho osolíme a přidáme vegetu. Kuskus přiklopíme talířem, aby se voda vstřebala. Necháme as ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Líni z nakolic : Ryby vykucháme, důkladně očistíme a omyjeme. Osušíme papírovou utěrkou. Nasolíme je, posypeme sušeným česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Dáme je do lednice a necháme alespoň dvě hodiny uležet. Pot ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s rajčaty a brokolicí: Tresku necháme zvolna rozmrazit. Opláchneme ji a osušíme. Pokapeme ji šťávou z citrónu, okořeníme a vložíme do pekáčku. Poklademe ji plátky másla. Rybu dáme péct do předehřáté trouby asi na 200°C. Asi ... …více»
|
![]() |
20. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se zeleninou: Z kapra bez kůže uděláme filety bez kostí, které nakrájíme na kousky a rozemeleme. Smícháme se solí, pepřem, majoránkou, paprikou, nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Pak uložíme na 30 minut do ... …více»
|
![]() |
19. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s koprovým dresinkem : Rybu omyjeme , můžeme udělat podkovy. Osolíme, nakmínujeme , přidáme bylinky(oregáno či bazalku) a rybu pečeme při 160°C , nejlépe ugrilujeme. Zakysanou smetanu vyšleháme s trochou šlehačky a jemně vm ... …více»
|
![]() |
19. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybové pepřenky: Ryby a hříby nakrájíme na menší kousky i se zeleninou, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a feferonky, pepř, trošku oleje a promícháme. Necháme v ledničce uležet na 3 hodiny.
Podáváme s pečivem. ... …více»
|
![]() |
19. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr pečený s kyselou smetanou: Vykuchaného a očištěného kapra nasolíme a položíme do pekáče na mřížku. Pod něj dáme máslo, nakrájenou cibuli, trochu tymiánu, pepř, podlijeme trochou octa. Přidáme málo vody a dáme péct. Po dobu pečení kapra často …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený pstruh s limetkou : Na umytého pstruha položíme kolečka limetky a opatrně položíme na pařák. Dusíme asi 20 minut, podle velikosti pstruha. Mezitím si v misce smícháme všechny ostatní přísady. Hotovou rybu vyndáme, přenes ... …více»
|
![]() |
18. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s vinnou omáčkou : Na omáčku: Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme kečup, víno rozícháme se škrobovou moučkou, za stálého míchání uvedeme do varu a půl minuty vaříme. Osolíme a přidáme citr.šťávu.
Filé p ... …více»
|