![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí rolka s mrkví: Mrkev i pórek očistíme a nakrájíme na stejné nudličky. Rozmražené filety podélně rozřízneme na dva tenké plátky. Na střed plátku položíme připravenou zeleninu, zabalíme a ovážeme nití. Takto připraven ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený lososm s ovocem: Meloun nakrájíme na 12 kousků zhruba 2×5 centimetrů a pokapeme je citrónovou šťávou. Kiwi oloupeme a nakrájíme na 12 koleček. Kolečky kiwi a kousky melounu obalíme proužky uzeného lososa. ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Havajské filé: Smícháme stejné množství citronové šťávy a sojové omáčky, přidáme utřený česnek a dáme do této směsi na 2 hodiny marinovat plátky filé. Mezitím na rozehřátém oleji podusíme - osmahneme pár kousků brok ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Raci ve sladkokyselé omáčce: Připravené račí maso pokapte pálenkou, posolte, rukou jemně promněte a na rozehřátém oleji opékejte jednu minutu. Na jiné pánvi na jedné polévkové lžíci oleje, octa, sůl, víno, sójovou omáčku a ve vod ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Raci v bílém: Upravené račí maso posekejte a smíchejte s ušlehaným bílkem špetkou soli, pepře, jednou kávovou lžičkou oleje a dvěma lžícemi škrobové moučky. Směs vkládejte do rozpáleného oleje po částech a opékejte ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené sepioly: Rozmícháme sherry, citrónovou šťávu, worcesterskou omáčku a tabasco. Sepioly vložíme do nálevu a necháme 1 hodinu odležet. Mouku smícháme s trochu pepře a obalíme v ní okapané sepioly. Přebytečnou mou ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z candáta: Očištěného candáta upravíme tak, abychom měli co největší plát masa. Maso na hřbetu, kde je větší vrstva, můžeme prokrojit a získat tím větší plochu na balení. Na dostatečně velký kus alobalu klademe ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lososové filety s garnáty: Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, pistáciové oříšky nasekáme nebo nastrouháme. Omytého lososa osušíme, rozdělíme na 4 filety, osolíme a smažíme 2 minuty na másle po obou stranách. Na zbylém tuku osm ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí paprikáš se smetanou: Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme na másle, přimícháme papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na mal ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska ve směsi zeleniny: Na oleji rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme na kostky nakrájenou tresku, cibuli, plátky hub, kapii, sekané feferonky, prolisovaný česnek, opepříme, osolíme a chvíli vše dusíme. Poté přidáme rajsk ... …více»
|