Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Candát po řecku : Candáta naporcujeme na podkovy, osolíme, opepříme a dáme na 10 min. odpočinout do lednice. Brambory necháme ve slupce asi 10 min. povařit. Mezitím do připravného pekáče nalijeme trochu oleje. Povařené ... …více»
|
15. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Filé ze pstruha v cuketovém těstíčku s tramínovou pěnou: Pstruhy vykostíme a připravíme z nich filátka, osolíme, opepříme, zakapeme citrónem a worcestrem. Cuketu nakrájíme po délce na slabé plátky, které potřeme rozšlehaným vejcem a naskládáme vedle sebe. N ... …více»
|
15. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryby nakyselo : Nejprve si připravíme zálivku na ryby: najkrájíme mrkve, celer, pórky, cibuli, přídáme podle chuti koření, 1 lžíci soli, špetku cukru, 3 hrnky vody a ocet. Zálivku povaříme. Menší ryby (filé, pstruhy. ... …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Ryba v ořechovém těstíčku: Porce ryby nebo filé osolím, opepřím, zakápnu citronem a nechám 10 min. rozležet. Pak ryby opeču z obou stran na oleji a přendám do zapékací misky vytřené olejem. Rozmíchám zakysanou smetanu s vejcem, sýrem, ořechy …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Tloušť v červené košilce: Rybu omyjeme a osušíme. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme na pánvi, přidáme kolečka cibule, necháme zpěnit a po zchladnutí směs napěchujeme do břišní dutiny ryby. Tlouště osolíme, potřeme keč ... …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Štika se žampionovou nádivkou: Štiku mírně osolíme po celém povrchu a břišní dutinu vysypeme směsí koření na ryby. Rohlík nakrájíme na kostičky, zvlhčíme ho mlékem a utřeme s vejcem a polovinou másla na hladké těstíčko. Ochutíme je ... …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr mlsné baštýřky: Kapra očistíme, hlavu a ocas odsekneme, přední část trupu nakrájíme na podkovy a zbytek podélně rozpůlíme. Porce pokapeme polovinou citronu a necháme chvíli odležet. Pak je osušíme, osolíme, potřeme ... …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Pstruzi po ďábelsku: Pstruhy omyjeme, na povrchu i zevnitř osolíme, opepříme, potřeme hořčicí smíchanou s polovinou oleje a vnitřky vysypeme částí nakrájené petrželky. Papriky nakrájíme na nudličky nebo kolečka. Zbylým ol ... …více»
|
14. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr ze starého hradu: Kapra zbavte kůže, osolte a pokapejte olejem. Vložte do rendlíku vytřeného olejem, přidejte nakrájené hříbky, utřený česnek, červené víno a vodu. Opepřete. Duste pod pokličkou doměkka. ... …více»
|
13. 12. 2007 Ryby
Příprava receptu Uzený losos s fettucinne: 1. V hrnci rozpálíme na mírném plameni máslo a během 1 minuty v něm osmažíme česnek. Za stálého míchání přisypeme mouku a potom přiléváme mléko, dokud nezhou ... …více»
|