![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba v alobalu: Filé dejte na alobal, osolte, pokapejte olejem a citronem a okořeňte. Rybu zasypte zeleninou, alobal pečlivě uzavřete a upečte v troubě. ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé-zapečené: Na másle a trošce oleje z obou stran rychle a lehce osmahneme filé, které jsme si předtím osolili, dochutili kořeníčkem na ryby a posypali drceným kmínem. Do máslem vymazané zapékací mísy dáme toto ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v mandlovém kabátku: Kapra vykucháme, stáhneme kůži a naporcujeme. Jednotlivé porce pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli uležet. Pak kousky nasolíme. Rozšleháme vejce, nastrouháme mandle. Kapří porce obalíme v hladk ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čerstvý lososový tatarák: Lososa omyjeme, osušíme, zbavíme kůže a pak naškrábeme. Vmícháme 1 žloutek. Přidáme též najemno, skoro na haši nakrájenou 1 větší cibuli, ochutíme vše kořením Kotányi na pečení kuřete, kečupem, bílým ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba pod peřinou: Do vymazaného pekáče naskládáme osolené porce ryby a posypeme kořením. Tvrdý sýr nastrouháme, promícháme s vejci a touto směsí zalijeme ryby v pekáči. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme do zlatova(as ... …více»
|
![]() |
4. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba na hrášku: Rybu nakrájíme na kostky, papriku, pórek a žampiony na plátky, vše osolíme a orestujeme na oleji, přidáme smetanu. Rybu podáváme na hrášku, který jsme lehce podusili na másle. ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na cibulce: Naporcovaného osušeného kapra osolíme, rozložíme na pekáč kůží navrch, pokmínujeme, podlijeme olejem a dáme 15 minut zapéct. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme po zapečené rybě, dále po rybě ro . ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé se zelím: Porce filé obalíme v mouce a na oleji opečeme dozlatova. Zelí propereme ve vodě. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme do něj plátky filé, které proložíme zelím ochuceným paprikou a kmínem. Zapéká . ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák s pórkem: Rybu opláchneme a osušíme. Osolíme ji, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Z pórků odkrojíme kořínkovou a zelenou část. Podélně je rozpůlíme, pečlivě omyjeme a nakrájíme na plátky. Pórek podusíme a ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s řeřichovým krémem: Česnek najemno posekáme, řeřichu nakrájíme. Zakysanou smetanu dáme do hrnce a zahříváme téměř k varu. Hrnec odstavíme a vmícháme kopr. Na hluboké pánvi rozehřejeme máslo a slunečnicový olej, přidáme m ... …více»
|