![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na rajčatech a paprikách: Tresku necháme chvíli v teple rozmrazit, ale ne úplně. Pokapeme ji citrónovou šťávou, posypeme kořením na ryby a Solčankou. Do pekáčku dáme kousky másla, na to tresku. Obložíme ji na kolečka nakrájeno ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř na vepřovém: Nejprve vykuchejte o pečlivě omyjte úhoře, poté jej nakrájejte na kousky. Nakrájejte i vepřové a vložte do hrnce. Přidejte nakrájenou cibulku, česnek a roztlučený zázvor s tymiánem. Na to všechno polo ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný losos s hořčičnou omáčkou: Porce lososa posypeme jemně nasekaným koprem (pár snítek si chováme na ozdobu) a solí, smíchanou s cukrem a kuličkami pepře. Snažíme se co nejdůkladněji vetřít do povrchu masa.
Rozložíme plát alobalu ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Country kapr: Porce kapra osolíme, poprášíme paprikou a posypeme z obou stran Country kořením. Obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Jako příloha je dobrá bramborová kaše nebo chléb. ... ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos se smetanou: Lososa nakrájím na kousky,pokapu citron.šťávou.Oloupu a anajemno nasekám cibuli.Pažitku nasekám.Těstoviny uvařím.V hrnci zahřeju olej,podusím na něm cibulku,přidám kousky lososa a lehce opeču.Zaliju v ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filety s rajčatovou omáčkou: Cibulku oloupeme a nadrobno nakrájíme. Orestujeme ji na trošce oleje dozlatova. Přidáme očištěný a nakrájený celer, nakrájenou chilli papričku, koriandr, zázvor a mletý černý pepř. Přidáme drcená rajč ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanové rybí filé s parmazánem: Filé osolíme a opepříme, vložíme do olejem vytřené zapékací misky. Posypeme cibulí nakrájenou nadrobno, nastrouháme na cibuli parmazán a zalijeme smetanou. Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. ... ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius (sumeček) na cibuli: Porce ryby osolíme a opepříme, vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách opečeme. Pak do pánve přidáme na kolečke nakrájenou cibuli a necháme na plotně, dokud cibule nezměkne. Podáváme s brambor ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na kmíně s cibulí: Porce filé osolíme a opepříme a okmínujeme, po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji. Pak dáme na talíř, do pánve nasypeme cibuli nakrájenou na kolečka a na ni zpět položíme rybu. Ještě 10 minut d ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený tuňák s rajčaty: Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, pokrájíme na plátky, posypeme utřeným česnekem a upečeme na oleji. Polovinu rajčat rozdělíme do čtyř zapékacích misek vytřených olejem, poklademe je tuňákem pok ... …více»
|