23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Pstruh se slaninou: Vykuchané pstruhy očistíme, opláchneme, osušíme, zevnitř i na povrchu mírně osolíme, dovnitř vložíme kousek másla, uvnitř i na povrchu pokapeme polovinou citrónové šťávy a obalíme plátky anglické slan ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Sépie s hráškem: Sépii nakrájíme na proužky, očistíme, omyjeme a osušíme. V hrnci Zepter osmažíme česnek na oleji, přidáme sépii a petřželku. Krátce osmažíme a dusíme. Nakonec přidáme rajčata, sůl, pepř a dusíme ještě ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Tresčí filety: Filé nakrájíme na kousky a necháme 10 min. uležet. Do horké pánve Zepter vložíme filé, přidáme cibuli na kolečka a smažíme 3-4 min. a pak obrátíme. Dusíme ještě 5-8 min. ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Pstruh pečený v troubě: Ryby vložíme do pánve Zepter. Pomícháme bylinky, citrón a další. Tuto hmotu dáme do ryb a na ně. Pstruhy pečeme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 min. ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Pečené makrely: Makrely pokapeme citr. šťávou a posolíme. Necháme je chvíli odpočinout. Pak je vložíme do hrnce Zepter a nejdříve opečeme jedné straně dohněda. Otočíme. Přiklopíme poklicí, teplotu snížíme na min, a p ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Kapr po polsku: Kapra naporcujeme a společně s kusy zeleniny dáme do hrnce Zepter a vaříme 25 min. Rybu vyjmeme. Z vývaru, piva, octu, rozinek a mandlí uvaříme omáčku. ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Rizoto kalamari: V Zeptru usmažíme cibuli. Přidáme petrželku a kalamari rozkrojené napolovic. Kalamari po obou stranách opečeme a přidáme rýži. Dále přidáme vodu a rajčata dle chuti. Vaříme 20 min. ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Plněný candát: Cibuli nastrouháme a smícháme s celerem a pepřem. Směsí potřeme candáta zvenku i zevnitř. Rybu zabalíme do alobalu a necháme uležet. Mezitím si vytvoříme náplň z housky, mléka, mandlí, ořechů a ost. p ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Dušení lipani se sardelovým máslem: Mokré lipany položíme do pánve Zepter a dusíme doměkka 10-15 min. Uhněteme máslo, sardele a petržel a utvoříme váleček. Lipany podáváme se sardelovým máslem. ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Hejk na pórku : Rozmraženou rybu vykostíme, omyjeme a osušíme. Maso nakrájíme na kousky, přidáme sójovou a worcestrovou omáčku, na špičku nože chilli, cukr, Solamyl a promícháme. Necháme hodinu uležet na chladném mís ... …více»
|