![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nasi goreng s krevetami: Jarní cibuli a česnek nakrájíme na plátky, chilli papričky zbavíme semínek a nakrájíme je na kolečka. Maso jemně pokrájíme, krevety omyjeme ve studené vodě a necháme okapat.
Vejce rozmícháme se so ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba v zelenině: Tresku polijeme šťávou z citrónu, mrkev, pórek a celer očistíme, nakrájíme na kousky a spaříme v horké vodě. Alobal potřeme olivovým olejem, nasypeme na něj zeleninu, přidáme porce tresky. Rozdrtíme 2 ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se zeleninou na víně: Porce očištěného osušeného kapra mírně nařízneme po délce, osolíme, po obou stranách opečeme na oleji a vyjmeme. Na oleji osmažíme zeleninu pokrájenou na plátky a koření, vše zalijme vodou a vínem, př ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v zeleninové marinádě: Očištěnou zeleninu zalijme v kastrolu vařící vodou do výše tří centimetrů, osolíme a vaříme 20 minut. Zeleninu vyjmeme, vývar okyselíme, přidáme osolené porce kapra a vaříme je na malém plaménku velmi ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sardinky smažené ve vinném těstíčku: Z vajec rozšlehaných ve víně a z mouky připravíme hustší těstíčko a v něm namáčíme okapané sardinky obalené v mouce a vkládáme do rozhřátého oelej. ... ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené rybí filé se zeleninou a jablky: Ve slupce uvařené , oloupané a a na plátky nakrájené brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně poklademe na plátky pokrájíme filé, zeleninu, jablka,osolíme a zalijeme smetanou,ve kterém jsme roz ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé na cibulce se slaninou: Slaninu nakrájíme na malé kostičky, rozškvaříme a ve vyškvařeném sádle opečeme drobně nakrájenou cibuli a rybí filé nakrájené na malé kousky. Všechno mírně osolíme, opepříme, přidáme kari, podlijeme t ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mečoun s okurkovou zálivkou: V misce smícháme jogurt s okurkou, pepřem a koprem a necháme uležet. Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme osoleného mečouna. Rybu přeneseme na talíř, navrch dáme připravenou okurkovou omáčku a pod ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí: Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C pečeme v troubě, dokud smetana na povrchu nedostane tmavě zlatou barvu a brambory n ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s kysaným zelím: Ze pstruha utvoříme 8 porcí a pokapeme šťávou z citrónu. Zelí rozdělíme na kousky, přidáme jalovčinky, víno, sůl a pepř. Nakonec přidáme cukr a dusíme asi 8 min. Rybu osolíme, opepříme a polovinu ryby ... …více»
|