Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska smažená ve vinném těstíčku

Treska smažená ve vinném těstíčku
20. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska smažená ve vinném těstíčku: Očištěné a opáchnuté porce tresky po okapání osolíme. Rozšleháním bílého vína, vajec, mouky, oleje a soli připravíme těstíčko, které musí být přiměřeně husté - aby se pěkně táhlo a nebylo řídké. Tresk ... …více»

Kapr v aspiku

Kapr v aspiku
19. 11. 2007 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Kapr v aspiku: V hrnci uvedeme do varu vodu, do které přidáme ocet, mrkev, petržel, celer, koření a vaříme asi 20 min. Kapra očistíme, rozpůlíme, skrojíme žeberní kosti a nařízneme kůži. Dáme do vývaru a na mírném o ... …více»

Kečupový kapr

Kečupový kapr
19. 11. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Kečupový kapr: Kapra posolíme, opepříme, opečeme na oleji a odložíme do kastrůlku. Do vypečené šťávy z kapra dáme na kolečka nakrájenou cibuli, podusíme do změknutí, přidáme propláchnuté hříbky, kapie nakrájené na n ... …více»

Rychlá ořechová ryba

Rychlá ořechová ryba
19. 11. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Rychlá ořechová ryba: Rybu zbavíme šupin, vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a po několik minut marinujeme v citronové šťávě a soli. Na pánvi rozpálíme olej, jednotlivé porce obalíme v mouce, a osmaž ... …více»

Filé na másle

Filé na másle
19. 11. 2007 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Filé na másle: Mořské filé si nakrájíme na porce, osolíme, poprášíme moukou a opečeme na másle po obou stranách do zlatova. Upečené podáváme polité máslem z opékání a s plátkem citrónu. Jako příloha jsou vhodné vaře ... …více»
 

Pstroužek na smetaně

Pstroužek na smetaně
19. 11. 2007 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Pstroužek na smetaně: Očištěné a omyté pstruhy osolíme, opečeme na másle, podlijeme vínem a smetanou, okořeníme nastrouhaným muškátovým oříškem a po přejití varem pomalu dusíme asi 12 minut. Pstruha podáváme politého vznik ... …více»

Losos s houbovým pyré a smaženou cibulkou

Losos s houbovým pyré a smaženou cibulkou
19. 11. 2007 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Losos s houbovým pyré a smaženou cibulkou: Lososa osolíme a dáme péci, z brambor připravíme bramborovou kaši, do které přimícháme cibulku a smetanu. Holandská omáčka: Ve vodní lázni šleháme žloutky s vínem do pěny, přidáme sůl, cukr a nakonec ... …více»

Candát po rybářsku

Candát po rybářsku
19. 11. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Candát po rybářsku: Očištěného a omytého candáta osušíme a nakrájíme na porce. Porce candáta osolíme, obalíme v mouce a opečeme na másle ze všech stran do zlatova. Upečeného candáta podáváme politého máslem a s plátkem c ... …více»

Vínová treska

Vínová treska
19. 11. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Vínová treska: Očištěné, umyté a osušené porce tresky osolíme. Těstíčko připravíme z vína, vajec, mouky, oleje a soli. Osolené porce tresky namáčíme v těstíčku a ihned smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Jako p ... …více»

Sumec na německý způsob

Sumec na německý způsob
19. 11. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Sumec na německý způsob: Očištěného sumce stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Porce sumce pokapeme citrónovou šťávou, posypeme bílým pepřem a necháme půl hodiny až hodinu stát. Poté porce obalíme v mouce a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !