![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska smažená ve vinném těstíčku: Očištěné a opáchnuté porce tresky po okapání osolíme. Rozšleháním bílého vína, vajec, mouky, oleje a soli připravíme těstíčko, které musí být přiměřeně husté - aby se pěkně táhlo a nebylo řídké. Tresk ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v aspiku: V hrnci uvedeme do varu vodu, do které přidáme ocet, mrkev, petržel, celer, koření a vaříme asi 20 min. Kapra očistíme, rozpůlíme, skrojíme žeberní kosti a nařízneme kůži. Dáme do vývaru a na mírném o ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kečupový kapr: Kapra posolíme, opepříme, opečeme na oleji a odložíme do kastrůlku. Do vypečené šťávy z kapra dáme na kolečka nakrájenou cibuli, podusíme do změknutí, přidáme propláchnuté hříbky, kapie nakrájené na n ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá ořechová ryba: Rybu zbavíme šupin, vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a po několik minut marinujeme v citronové šťávě a soli. Na pánvi rozpálíme olej, jednotlivé porce obalíme v mouce, a osmaž ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na másle: Mořské filé si nakrájíme na porce, osolíme, poprášíme moukou a opečeme na másle po obou stranách do zlatova. Upečené podáváme polité máslem z opékání a s plátkem citrónu. Jako příloha jsou vhodné vaře ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstroužek na smetaně: Očištěné a omyté pstruhy osolíme, opečeme na másle, podlijeme vínem a smetanou, okořeníme nastrouhaným muškátovým oříškem a po přejití varem pomalu dusíme asi 12 minut. Pstruha podáváme politého vznik ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s houbovým pyré a smaženou cibulkou: Lososa osolíme a dáme péci, z brambor připravíme bramborovou kaši, do které přimícháme cibulku a smetanu. Holandská omáčka: Ve vodní lázni šleháme žloutky s vínem do pěny, přidáme sůl, cukr a nakonec ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát po rybářsku: Očištěného a omytého candáta osušíme a nakrájíme na porce. Porce candáta osolíme, obalíme v mouce a opečeme na másle ze všech stran do zlatova. Upečeného candáta podáváme politého máslem a s plátkem c ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vínová treska: Očištěné, umyté a osušené porce tresky osolíme. Těstíčko připravíme z vína, vajec, mouky, oleje a soli. Osolené porce tresky namáčíme v těstíčku a ihned smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Jako p ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sumec na německý způsob: Očištěného sumce stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Porce sumce pokapeme citrónovou šťávou, posypeme bílým pepřem a necháme půl hodiny až hodinu stát. Poté porce obalíme v mouce a ... …více»
|