![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé pečené s bylinkami: Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou. Ve skleněném pekáčku podusíme na polovině másla nakrájenou cibuli, vložíme na ni rybu, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách. Filé posypeme polovin ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák zapečený: Zapékací misku vymažeme olejem a urovnáme do ní plátky tuňáka. Zalijeme koňakem a pokapeme sójovou omáčkou smíchanou s cukrem a solí. Navrch dáme plátky citronu a vložíme do silně vyhřáté trouby. Jakm ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný kapr po jihočesku: Vykuchané půlky kapra nasolíme (doporučuji z čerstvého, mražené nejsou vhodné), okořeníme směsí na ryby a potřeme česnekem.
Můžeme vylepšit kousky špeku, mrkví, jablkem - jenom v malém množství.
Sm ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zdravý kapr: Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Podlijeme je trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme. Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a pov ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé po provensálsku : Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citrónovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme, přidáme trošku oleje a orestujeme kolečka pórku. Po chvíli přidáme sýry a necháme je roztavit, ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé po cikánsku: Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citrónovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu naš ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh s mandlemi: Rozmražené pstruhy osolíme, opepříme, obalíme v mouce, pokapeme citrónovou šťávou a na oleji po obou stranách opékáme doměkka. Oloupané mandle rozsekáme nahrubo a na másle dozlatova osmahneme. Upečené ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé na špenátu: Špenát omyjeme a necháme dobře okapat. Cibule oloupeme, nakrájíme na plátky a dusíme v horkém tuku, až zesklovatí. Přidáme špenát, sůl i pepř a přiklopené asi 6 minut dusíme. Filé nakrájíme na kousky. ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba v těstíčku: Z mouky, soli, škrobové moučky, vejce a trochy vody připravte tužší těsto. Zabalte ho do folie a nechte odpočinout. Rybu zbavte hlavy, ploutví a ocasu, můžete odstranit i kůži. Pak rybu omyjte ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s jogurtem: Vykoštěné porce kapra obalíme v mouce s kořením, paprika, rybí koření a sůl. Vložíme do zapékací misky , zalijeme jogurtem a poklademe nasekanými mandlemi. Zapékáme asi 20 -30 minut. Jako přílohu dopo ... …více»
|