![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v bylinkové omáčce: Nejprve si připravíme omáčku: 125ml bílého vína svaříme za stálého míchání se smetanou na 2/3 objemu, přidáme máslo, bylinky, osolíme, opepříme a zamícháme.
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní ryba: Očistíme cibuli, brambory, pórek, kedlubnu a mrkev, omyjeme a nakrájíme na malé špalíčky.
Rozpálíme olej a na něm opečeme přpravené přísady.
Přelijeme vodu a uvedeme do varu. Ve směsi rozpustí ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na víně: Vykostěného pstruha nakrájíme na kousky.
Do kastrolu nalijeme víno a přivedeme do varu. Přidáme MAGGI Harmonii Chuti, nakrájenou zeleninu, promícháme a přivedeme do varu. Na zeleninu položíme kous ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou: Do většího kastrolu dáme zeleninu, koření a víno, přivedeme k varu, vložíme filety halibuta kůží nahoru a pomalu táhneme asi 10 minut.
Vývar z kostky MAGGI Zlatého houbového bujónu necháme v rendl . ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Suši s lososem: Připravíme rýži. Rozhrneme ji na nerezový stůl a necháme vychladnout tak, aby zůstala vlažná. Rozprostřeme na podložku pokrytou plátkem nori rýži do stejnoměrné asi 0.5 cm vysoké vrstvy. Rozděláme poz ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vodníkův talíř: Filé z lososa necháme rozmrazit a posypeme MAGGI Harmonií chuti.
Očistíme celer a paprikové lusky, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cuketu omyjeme a spolu s cibulí nakrájíme na kolečka. Stroužek č . ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený jeseter: Rybu očistíme a vyfiletujeme, opláchneme a osušíme. Rozdělíme na porce, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a posypeme bílým pepřem. Odstavíme na půl hodiny. Na pánvi rozpálíme olej s trochou másla, n ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farfalle s lososem a hříbky : Rozdrťte česnek a velmi krátce ho osmahněte v trošce oleje. Nechce česnek na pár sekund odležet, aby se rozvoněl do oleje.
Použijte vlhký hadřík k očištění hříbků a najemno je nakrájejte (žampiony do ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fettucciny s aljašským lososem King Oscar s omáčkou: Šalotku orestujeme, zalijeme bílým vínem, přidáme lososa, bazalku, sůl, koření, tabasco a zjemníme smetanou. Do omáčky zamícháme těstoviny.
... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hnízda s krevetami dle slečny Lucie: Uvaříme těstoviny a scedíme. Na velké pánvi rozehřejeme olej, osmažíme pórek a přidáme krevety, na kostičky nakrájenou cuketu. Když je vše dostatečně opečené, přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčink ... …více»
|