Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos v bylinkové omáčce

Losos v bylinkové omáčce
15. 11. 2007 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Losos v bylinkové omáčce: Nejprve si připravíme omáčku: 125ml bílého vína svaříme za stálého míchání se smetanou na 2/3 objemu, přidáme máslo, bylinky, osolíme, opepříme a zamícháme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. ... …více»

Jarní ryba

Jarní ryba
15. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Jarní ryba: Očistíme cibuli, brambory, pórek, kedlubnu a mrkev, omyjeme a nakrájíme na malé špalíčky. Rozpálíme olej a na něm opečeme přpravené přísady. Přelijeme vodu a uvedeme do varu. Ve směsi rozpustí ... …více»

Pstruh na víně

Pstruh na víně
15. 11. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pstruh na víně: Vykostěného pstruha nakrájíme na kousky. Do kastrolu nalijeme víno a přivedeme do varu. Přidáme MAGGI Harmonii Chuti, nakrájenou zeleninu, promícháme a přivedeme do varu. Na zeleninu položíme kous ... …více»

Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou

Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou
15. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou: Do většího kastrolu dáme zeleninu, koření a víno, přivedeme k varu, vložíme filety halibuta kůží nahoru a pomalu táhneme asi 10 minut. Vývar z kostky MAGGI Zlatého houbového bujónu necháme v rendl . ... …více»

Suši s lososem

Suši s lososem
15. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Suši s lososem: Připravíme rýži. Rozhrneme ji na nerezový stůl a necháme vychladnout tak, aby zůstala vlažná. Rozprostřeme na podložku pokrytou plátkem nori rýži do stejnoměrné asi 0.5 cm vysoké vrstvy. Rozděláme poz ... …více»
 

Vodníkův talíř

Vodníkův talíř
15. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Vodníkův talíř: Filé z lososa necháme rozmrazit a posypeme MAGGI Harmonií chuti. Očistíme celer a paprikové lusky, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cuketu omyjeme a spolu s cibulí nakrájíme na kolečka. Stroužek č . ... …více»

Smažený jeseter

Smažený jeseter
15. 11. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Smažený jeseter: Rybu očistíme a vyfiletujeme, opláchneme a osušíme. Rozdělíme na porce, pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a posypeme bílým pepřem. Odstavíme na půl hodiny. Na pánvi rozpálíme olej s trochou másla, n ... …více»

Farfalle s lososem a hříbky

Farfalle s lososem a hříbky
15. 11. 2007 Ryby ++-_______
Příprava receptu Farfalle s lososem a hříbky : Rozdrťte česnek a velmi krátce ho osmahněte v trošce oleje. Nechce česnek na pár sekund odležet, aby se rozvoněl do oleje. Použijte vlhký hadřík k očištění hříbků a najemno je nakrájejte (žampiony do ... …více»

Fettucciny s aljašským lososem King Oscar s omáčkou

Fettucciny s aljašským lososem King Oscar s omáčkou
15. 11. 2007 Ryby ++++______
Příprava receptu Fettucciny s aljašským lososem King Oscar s omáčkou: Šalotku orestujeme, zalijeme bílým vínem, přidáme lososa, bazalku, sůl, koření, tabasco a zjemníme smetanou. Do omáčky zamícháme těstoviny. ... ... …více»

Hnízda s krevetami dle slečny Lucie

Hnízda s krevetami dle slečny Lucie
15. 11. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Hnízda s krevetami dle slečny Lucie: Uvaříme těstoviny a scedíme. Na velké pánvi rozehřejeme olej, osmažíme pórek a přidáme krevety, na kostičky nakrájenou cuketu. Když je vše dostatečně opečené, přidáme na kolečka nakrájené krabí tyčink ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky