![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Náplň sushi: 1. Mango nebo avokádo očistíme, nakrájíme na plátky a zakápneme kapkou rýžového octa, aby nám nezhnědlo.
2. Ředkev, mrkev a okurku si očistíme a nakrájíme na dlouhé pruhy - hranolky. Mrkev a ředkev . ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný pstruh: Pstruhy vyčistíme, omyjeme, osušíme, posolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, nastrouháme do něj citrónovou kůru a přidáme i šťávu. Tímto pstruhy potřeme i uvnitř a necháme chvíli marinovat.
Griluj ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi na másle: Očištěné pstruhy rozřízneme po délce, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.Pomoučněné porce ryb opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Ryby na talíři přelijeme rozehřátým máslem a posypep ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruzi na grilu: Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osušíme, osolíme a potřeme olejem. Vložíme pod gril a grilujeme po obou stranách asi 4-6 minut. Podáváme je pokapané citronovou šťávou, posypané drobně nakrájenou p ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené kapří mlíčí: Oprané mlíčí chvíli povaříme v osolené vodě s vínem, scedíme a necháme prochladnout. Pak je obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, jemně prosáté strouhance a usmažíme v horkém tuku. Po okapání na pa ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika Veronika: Rybu položíme do olejem vymazané zapékací misky z varného skla. Posypeme pepřem a posolíme. V misce smícháme víno, vývar a citrónovou šťávu a směs nalijeme na rybu. Misku přikryjeme a pečeme 15 minut ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vodácký kapr: Osušené porce kapra několikrát nařízneme po obou stranách, osolíme, posypeme grilovacím kořením a pokapeme citr. šťávou. Na pánvi rozpálíme olej a zpěníme nakrájenou cibulku. Potom vložíme porce ... ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí řízky po švýcarsku: 1. Omyté rybí řízky osušíme, vetřeme do nich citrónovou šťávu, po obou stranách posolíme a 10 minut necháme odležet.
2. Potom je obalíme v ušlehaném bílku, ve strouhance a v horkém tuku osmažíme doz ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bruselský kapr: Kapra táhneme na mírném ohni v octové vodě cca 1 hodinu a poté necháme odkapat.
Do hrnce vložíme kůže ze slaniny, drobně nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list, tymián. Potom do hrnce vložíme ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené rybí filé s dušeným fenyklem: Citrón vymačkáme. Fenykl opláchneme a nakrájíme na proužky. Pokapeme 2 lžícemi citrónové šťávy. Cukety omyjeme a nakrájíme na plátky. Vejce rozkvedláme.
Rybí maso pokapeme citrónovou šťávou, osolím ... …více»
|