![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Živohošťské filé: Rozmrazené filé osušíme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou pálivé papriky a obalíme ve sladké paprice. Na pánvi rozpálíme tuk a filé pečeme po každé straně asi 4 minuty. Při podávání ozdobíme ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dalmátské mušle: Ve velkém hrnci rozehřejeme olej s prolisovaným česnekem, vlijeme bílé víno a necháme přejít varem. Přidáme oloupané a nasrouhané rajče, vhodíme mušle, posypeme strouhankou, petrželkou a prudce vaříme ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí prsty s bramborem : Nejdříve si dáme vařit na malé kostky nakrájené brambory do osolené vody. Zatímco se brambory vaří, vyjmeme rybí prsty z mrazáku a chvilku je necháme „povolit ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na sardelích: Omytou a očištěnou rybu nakrájejte na porce, osolte ,pokapejte citronovou šťávou, z obou stran pomažte sardelovou pastou a vložte na tukem vytřený pekáček. Během pečení posypejte strouhankou ... ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené sépie: Sépii nakrájíme asi na 1cm široké kroužky, které osolíme.
Zatím si připravíme těstíčko. Pivo a vejce rozšleháme a pak vmícháme mouku. Pokud těstíčko řídké, ještě jej zahustíme moukou.
V pánvi ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr ve studené houbové omáčce: Porce ryby uvaříme v osolené a okyselené vodě s kořením. Po 10-15 minutách varu rybu vyjmeme a necháme vychladnout.
Studené porce přelijeme omáčkou, kterou jsme připravili vyšleháním šlehačky se š ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelené tagliatelle s uzeným lososem: Mrkev oloupeme, jarní cibulku očistíme a omyjeme. Obojí nakrájíme na tenké plátky a opečeme na horkém másle. Zalijeme bílým vínem, přidáme smetanu a několik minut povaříme. Sejmeme z plotny, vmícháme ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika v cibulovém másle: Štiku očistíme, vykucháme, vyjmeme žábry, ale hlavu neoddělujeme. Vložíme ji do nádoby na vaření ryb, zalijeme vodou s vínem, octem, pokrájenou zeleninou a kořením a vaříme asi 25 minut.
Mezitím na ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský úhoř s vínem: Filety úhoře nařežeme na špalíky a zprudka osmažíme na másle.
Přidáme smetanu a citronovou šťávu. Ochutíme rozmělněnou kostkou MAGGI Bylinek bazalka a tymián.
Zalijeme vínem a dusíme doměkka.
... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé z candáta na česneku s boloňskou omáčkou : Filé z candáta opláchneme pod studenou vodou a osušíme. Potřeme směsí rozetřeného česneku se solí a částí bazalky. Filé zvolna opékáme na polovině másla po obou stranách.
MAGGI Špagety dáme do osol ... …více»
|