![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mikulovská polévka z kapra: Kapra uvaříme doměkka, zbavíme ho kostí a nakrájíme na kostky. Očištěnou mrkev a celer nakrájíme na tenké nudličky a cibuli najemno. Zeleninu opečeme na rozpáleném tuku, přidáme rajský protlak, zamích ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuskus s tuňákem: V půllitru vody rozpustíme půl kostky MAGGI Zlatého zeleninového bujónu, osolíme, přisypeme kuskus a přivedeme k varu.
Poté odstavíme a necháme kuskus nabobtnat. Na pánvi na oleji z tuňáka zpěníme ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s lososem a smetanovou omáčkou: Oloupeme cibuli s česnekem a nasekáme je. V kastrolku rozpustíme máslo a cibulku s česnekem na něm necháme zesklovatět. Přisypeme hrášek, osolíme a opepříme. Směs přelijeme vývarem z MAGGI Zlatého Zel ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Bujabéza: V míse připravíme marinádu ze 4 lžic horké vody, šafránu, polovinu nasekaného česneku, soli a oleje. Nakrájené tmavé ryby, světlé ryby a plody moře rozdělíme do misek a zalijeme marinádou.
Promích ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v omáčce s těstovinami: Nadrobno nakrájenou cibuli (může být i červená)osmažíme na másle nebo oleji, přidáme na kousky nakrájeného lososa, pak přidáme červený a černý kaviár (od každého tak dvě lžíce) a krátce orestujeme a z ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Vařená ryba nastudeno: Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ostatní suroviny a na mírném plameni vaříme 30 minut. Potom scedíme a necháme vystydnout. Když je vývar studený, vložíme do něj rybu - tekutiny by mělo být tolik, aby r ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský okoun s jablkem a hruškou: Filé pokrájíme na kousky, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Slaninu pokrájíme na kostičky, vypečeme na oleji a vyjmeme. Kousky ryby obrátíme v mouce a pečeme v rozpuštěné slanině zhruba 5 minut po ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé s chřestem: Z rybího filé nakrájíme menší filátka, která osolíme, opepříme a opečeme na větší části másla po obou stranách.
Z pánve je vyjmeme a do výpeku dáme trochou nálevu z chřestu, zahustíme jíškou, povař . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s krevetami na smetanové bylinkové omáčce: Filé z lososa překrájíme na porce, okořeníme solí a pozvolna opékáme na másle.
MAGGI Bylinky bazalka a tymián přidáme do pánve při opékání. Když se kostky rozpustí, ryby obalíme v bylinkách a přen . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švédské filé s okurkovou omáčkou: Oloupeme brambory a v osolené vodě je vaříme asi 20 minut. Filé lehce zakapeme octem. Okurku podélně rozpůlíme, vykrojíme jadérka a nakrájíme ji na kousky.
V pánvi rozpálíme olej a kousky okurky na . ... …více»
|