![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kokosová rýže s rybím ragú: K varu přivedeme 500ml osolené vody. Nasypeme do ní rýži a vaříme ji 18 minut, dokud nezmizí všechna voda.
Svaříme rybí vývar se smetanou a vínem. Asi po 5 minutách přimícháme meruňkovou marmeládu ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s harmonií chuti: Naporcovaného kapra opečeme na pánvi v rozpuštěném tuku.
Přidáme lžíci MAGGI Harmonie Chuti, která se pěkně rozpustí, podlijeme vodou a dusíme, pak přidáme uvařené brambory a necháme pěkně prohřát. . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarský kapr: Osoleného a okořeněnéh kapra opečeme v malém množství oleje. Po vychladnutí ho vykostíme, stáhneme kůži a maso rozebereme na drobnejší kousky.
Vložíme do misky, přidáme šťávu z pečeně, zeleninu a . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Fusilli s lososem: Těstoviny uvaříme dle návodu, slijeme a necháme okapat.
Řapíkatý celer nakrájíme na větší kousky. Stroužek česneku oloupeme a nasekáme nadrobno. Poté jej necháme na horkém másle zesklovatět. Celer . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs s řeřichovou majonézou: Brambory okrájíme, omyjeme a vaříme asi 25 minut v osolené vodě.
Mezitím utřeme dohladka majonézu se smetanou. Osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Řeřichu posekáme a vmícháme do majonéz ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v hořčičné omáčce: Rybu okořeníme solí a pepřem, máslo zahřejeme a šalotku na něm zpěníme. Zalijeme vínem, přivedeme do varu, teplotu redukujeme a do tekutiny vložíme porce ryby, přiklopíme a cca 12 minut pošírujeme ... ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Banánové rizoto po orientálsku: Rybí filé osolíme, opečeme na pánvi na rozehřátém oleji, vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Rýži propláchneme horkou vodou, zalijeme asi 500ml vody, osolíme, přidáme pepř a hřebíček a uvaříme doměkka. ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh Valentýn: Ze pstruhů seřízneme ostrým nožem maso z boků po oddělení páteřní kosti a ocasu. Přidáme na maso MAGGI Harmonii Chuti, obalíme v mouce a na oleji prudce osmažíme.
Osmažené filety vyjmeme a olej z . ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kambala v pivním těstě: Z mouky, žloutků, oleje a 2 šálků piva umícháme těstíčko, necháme 30 minut odpočívat.
Bílky se špetkou soli ušleháme a vmícháme do těstíčka. Filety opláchneme, osušíme a podle velikosti rozpůlíme n ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po strašnicku: Naporcovaného kapra pokapeme citrónem, opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Mouku promícháme s paprikou a porce v ní obalíme.
Vkládáme do rozpáleného oleje a pečeme doměkka.
... ... …více»
|