![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Platýz na kmíně: Filátka z platýze částečně rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Osolíme, okmínujeme, pokapeme citrónovou šťávou, přikryjeme a necháme v chladu odležet.
Na pánvi rozehřejeme tuk. Filátka obalíme v mouc ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tortilly s lososem: Brambory vaříme asi 20 minut. Zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Nať cibule nakrájíme na prstýnky. Spolu s rozložíme na plech vyložený pečicím papírem. Okořeníme.
Vejce, mléko, sůl a kajenský ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska v šafránové omáčce: Filé opepříme a pokapeme citronem, šafrán rozpustíme ve 2 lžících rybího základu. Rybí základ, čtvrtky šalotek, sekt a šťávu svaříme v hrnci, odkryté necháme 10 min. mírně vařit, přidáme rybu a přikry ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s rajčatovou omáčkou a tuňákem: Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu. Omáčku připravíme podle návodu, vlijeme ji do hrnce a uvedeme do varu. Tuňáka vyjmeme z oleje, rozmačkáme a vmícháme do omáčky. Scezené špagety promícháme ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na grilu se sauce choron: Olej rozkvedlejte s citronovou šťávou, osolte a opepřete. Plátky lososa potřete směsí ze všech stran. Obalte ve strouhance, obal dobře přitlačte. Připravte omáčku.
Rybu položte na rošt grilu, kt ... ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžový nákyp s uzenáčem: Rýži dusíme doměkka s kouskem másla. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Uzenáče zbavíme kůže a pečlivě vykostíme. Do vymaštěné formy dáváme vrstvu dušené rýže, vrstvu na kou ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh s bylinkami: V mističce smícháme olej, citrónovou šťávu a sůl. Pstruhy vykucháme a dáme marinovat asi na hodinu do připravené směsi. Mezitím uvaříme vejce natvrdo, omyjeme a natrháme salát. Pstruhy vyjmeme, zapráš ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalovaný tuňák: Ťuňáka opláchneme, osušíme, osolíme opepříme, případně pokapeme citrónovou šťávou a na půl hodiny dáme do chladu. Pak ho obalujeme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a na rozpáleném olej ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rýže s tuňákem: Do vody dáme rovnou lžíci polévkového koření (podravka). Vodu uvedeme do varu a vložíme do ní varné sáčky rýže, které uvaříme podle návodu.
Mezitím si opláchneme hlávku ledového listového salátu (mů ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na rožni: Očištěné a osolené pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a středem od ocasu k hlavě napíchneme na rožeň.
Potřeme olejem a pečeme na rožni nad dobře rozžhavenými uhlíky asi 15 minut. Ihned podá ... …více»
|