![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený kapřík: Rybí porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme alespoň 20 minut odležet v chladu.
Před smažením rybu poprášíme moukou, namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem a obalíme v prosáté strouha ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekové krevety: Rozpustíme máslo, vložíme krevety a mícháme, dokud se máslo nevsákne. Nakonec přidáme protlačený česnek, promícháme a podáváme s chlebem (libovolný druh). ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v bramborákovém těstíčku: Kapra naporcujeme - vytvoříme plátky cca 4x4cm max. 1cm silné, nasolíme, posypeme trochu mletým kmínem, pokapeme citrónem a necháme cca 2 hodiny odležet.
Připravíme bramborákové těstíčko - jemně na . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba Rape al: Na horkém oleji nejprve osmahneme česnek, vyjmeme ho a opečeme chléb a mandle. Pak rybu obalíme v mouce a smažíme na tomtéž oleji. Mezitím smícháme drobně nakrájený česnek, petrželku, posekané mandle, ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložené žemle s rybími prsty Chicago: Citrónovou šťávu smícháme s 2 lžícemi oleje a směsí tence potřeme rybí prsty. Smažíme je na pánvi asi 8 minut po obou stranách dozlatova, přitom opakovaně pokapáváme směsí oleje a citrónové šťávy a ně ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na zeleném pepři: Filety tresky osolíme, zakapeme šťávou z limetky a necháme 30 minut v chladu.
Osušíme, okořeníme a zprudka osmažíme na oleji. Filety vyjmeme, podlijeme a přidáme hrst zeleného pepře. Do výpe ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé se šunkou a křenem: Porci filé osolíme, opepříme a opečeme na pánvi na másle. Vyjmeme je, opečeme plátky šunky, které pak položíme na filé.
Do výpeku nalijeme trochou vývaru, přivedeme do varu, zahustíme jíškou, povař . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený mořský okoun: Nejprve si připravíme těsto na obalení tak, že smícháme vejce, žloutek, hladkou mouku, olej a kousek rozmělněné kostky MAGGI Bylinky bazalka a tymián v hladké těstíčko.
Porce ryby osolíme a obalíme . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v pepeřové omáčce s rajčaty: Filé z lososa očistíme, vyndáme kosti a nakrájíme si z něj 4 tenké plátky. Ořez použijeme do polévky. Filé opláchneme studenou vodou a osušíme. Potřeme citrónovou šťávou, solí a pepřem a položíme na d ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí opečenka: Šťávu z konzervy slijeme. Ve vodě namočený rohlík vymačkáme.
Nasekáme na koustky kambalu a rohlík, přidáme vejce, MAGGI Harmonii Chuti, hladkou mouku a dobře promícháme.
Na prkénku posypaným st ... ... …více»
|