![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kapr: Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, směsí koření, naskládáme na pekáč nebo zapékací mísu apod., na který dáme trochu oleje. Porce kapra naskládáme těsně k sobě a p ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí rolky se zeleninou: Rybí filety nejdříve pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet.
Strouhaný sýr smícháme s nasekanou petrželkou a směsí potřeme filety, stočíme je a spíchneme jehlou. Ta ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba s banánem: Vykuchané a očištěné ryby pokapeme cirónem, osolíme a do břišní dutiny dáme trochu petrželky a kmínu. Po krátkém odležení je obalíme v mouce smíchané s paprikou. Vložíme je na horký olej a upečeme v t ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kapr pod čepičkou: Porce kapra, opepříme a ochutíme MAGGI Harmonií Chuti s bylinkami. Poklademe do máslem vymazaného pekáčku.
Nastrouhaný tvrdý sýr smícháme se smetanou, utřeným česnekem s trochou soli a přidáme špetk ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená pražma v aromatické krustě: Nasekejte bylinky a smíchejte je s 90 g soli. Směs rozmixujte s kůrou z celého citronu, 6 kuličkami jalovce a 1/2 stroužku česneku na zelený "písek". Ten zpracujte se zbylou solí a bílky t ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé zapečené v zelenině: Očištěný celer a mrkev nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli a pórek jemně nakrájíme, žemli nakrájíme na kostičky.
Rozpustíme větší část másla, přidáme zeleninu, cibuli, žemli, polovinu pórku, o . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh nadívaný ančovičkami: Ryby osolíme a opepříme. Do bříšních dutin dáme mátu, ančovičky, jablka nakrájená na kostičky a zakapeme citrónovou šťávou. Každou rybu omotáme anglickou slaninou a zprudka na pánvi opečeme po obou st ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát na žampionech: Oprané a osušené filety osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a marinujeme. Marinované filety osušíme a prudce opečeme z obou stran na másle.
Zapékací formu vymažeme máslem, položíme do ní file ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryby s cibulovou náplní : Očištěné a vykuchané ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Cibuli nakrájíme velmi najemno, lehce ji osmahneme na máslové Ramě, hned stáhneme z ohně a vmícháme nadrobno nak ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s ananasovou omáčkou : Lososa omyjeme, osušíme, potřeme z obou stran olejem a osolíme. Vložíme na rozpálený gril a pečeme zlehka 3 - 5 minut z každé strany, dokud není maso propečené.
Příprava omáčky: smícháme na kostky ... …více»
|