![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v bylinkovém másle: Předem si připravíme bylinkové máslo: do 4 lžic změklého másla rozdrobíme kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián, prohněteme a opět necháme ztuhnout.
Porce kapra jednotlivě položíme na arch alobalu, . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s ořechovou náplní: Očištěnou rybu potřeme rozmělněnou kostkou MAGGI Bylinky-česnek a petrželová nať,(kterou jsme rozmělnili v jedné lžíci olivového oleje), mírně osolíme, posypeme lehce pálivou paprikou.
Na 2 lžících . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé z mořského okouna s lilkem a rajčaty: Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
Paprikové lusky očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší nudličky.
Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky, případně na osminky.
Lilky omyjeme, očis ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé zapečené v zelenině: Pekáček vyložíme plátky másla, filé okořeníme MAGGI Harmonií Chuti s bylinkami a položíme na máslo. Zasypeme mraženou zeleninou a strouhaným sýrem.
Připravíme MAGGI Nápady Zapečené rybí filety & ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s jemnou estragonovo - kaparovou chutí: Olej smícháme s citrónovou šťávou, octem balsamico, přidáme estragon, cukr, pepř, hořčici a kapary. Lososa dáme do této směsi marinovat.
MAGGI Amore Mio Těstoviny s toskánskou omáčkou smícháme s v . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované filety s pepřovou omáčkou: Makrely vykucháme, omyjeme a osušíme. Uvnitř pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Šalotku oloupeme a nadrobno pokrájíme. V nízké formě rozehřejeme máslo a šalotku na něm zesklovatíme. Troubu předehře ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský ďas: Očištěné filé bez kůže a kostí rozdělíme na pět kousků, položte do vymaštěného pekáčku. Na každý osolený a opepřený kousek dáme plátek sýra. Posypeme mletou paprikou a dáme péct do předehřáté trouby n ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososová mňamka: Rozmrazeného, očištěného lososa osolíme a pokapeme z vrchu i zevnitř citrónem. Do dutiny dáme část másla.
Bylinky, nejlépe čerstvé, nasekáme nadrobno a zamícháme do smetany.
Lososa dáme do pekáč ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi paní mlynářky: Ryby důkladně očistíme a umyjeme. Posolíme je, okořeníme a zvenku i zevnitř pokapeme citrónovou šťávou. Na plech dáme kusy alobalu, důkladně potřeme máslem a položíme na ně ryby.
Jemně nastrouhaný ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s čočkou a pórkem: Opranou čočku dáme do kastrolku s bobkovým listem a česnekem, přidáme vodu (aby překrývala čočku asi o 5 cm) a přivedeme do varu a vaříme asi 15-20 min., až je čočka měkká.
Uvařenou čočku scedíme, vy ... …více»
|