Velký roční horoskop na rok 2025 | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filet ze žlutoploutvého tuňáka : Z tuňáka nakrájejte dva 200 g filety. Čerstvý fenykl nakrájejte na mandolíně na jemná kolečka. Připravte si dva kastroly a rozdělte do nich olivový olej. Do jednoho přidejte červenou řepu nakrájenou n ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Fillet ze skotského lososa : Steak ze skotského lososa osolíme a opečeme na olivovém oleji z obou stran cca 5 minut, nejdříve kůží navrch. Oloupeme čerstvý bílý chřest (5 ks na jednu porci) asi 2 cm od špičky dolů a tvrdé konce o ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Polvo grelhado: Do velkého hrnce dáme dostatek vody, aby se v něm mohla velká chobotnice celá ponořit. Osolíme, přidáme bílé víno, vinný ocet, hrst celého pepře a 5 lístků bobkového listu. Očistíme karotku, pórek a k ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný losos s bramborem: Porce lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Připravené porce pomalu opečeme na oleji z obou stran. Mrkev a brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka. Smetanu nalijeme do kastrůlku a přivedem .. ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Rybí filé na smetaně: Filé osolíme, vložíme do pekáčku a posypeme kmínem. Slaninu nakrájíme na tenké nudličky a dáme na rybu. Rajčata nakrájíme na kolečka, každé posypeme oreganem, přidáme k rybě a vše zakapeme olejem, pod ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Filé zapečené s pórkem a omáčkou: Rybí filé necháme rozmrazit, pokapeme citrónovou šťávou a posolíme. Vložíme do vymaštěné zapékací misky, posypeme na kolečka pokrájeným pórkem a dáme asi na 10 minut zapéct do rozpálené trouby. ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Pstruh na žampionech s kari omáčkou a pečeným bramborem: MAGGI Dnes Sýrovou omáčku ohřejeme. Omytého pstruha osolíme a obalíme v mouce smíchanou s částí kari kořením a zprudka opečeme z obou stran. Opečeného pstruha dáme dodělat do mírně vyhřáté trouby. .. ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Okoun na zelenině pečený v pečícím vaku: Mrkev, celer a kedlubny omyjeme, očistíme a vše nakrájíme na jemné nudličky o délce cca 4 cm.
Pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. V horké vodě rozpustíme MAGGI Zeleninový bujón a peč ... ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby
Příprava receptu Treska po kalábrijsku: Tresku osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, dochutíme kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti, potřeme hořčicí a vložíme do vymazaného pekáčku. Posypeme nasekanou petrželkou, oreganem a nakrájen ... …více»
|
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba v toskánské omáčce: Ohnivzdornou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Tresku nakrájíme na velké kostky. MAGGI Amore Mio Těstoviny s toskánskou omáčkou nasypeme do vody a přivedeme k varu. Krátce povaříme a přel ... ... …více»
|