![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční kapr, trochu jinak: Porce kapra ve tvaru podkovy - asi 2,5-3 cm silné - osolíme a silně potřeme rozdrceným česnekem. Obalíme v hladké mouce, smíchané se sladkou paprikou. Necháme odležet, asi 1 hodinu.
Pak na tuku kapra ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s omáčkou: Kapříka rozdělíme na porce, posolíme a každou porci obalíme solamylem, rozmíchaným v trošce vody. Na pánvi rozpálíme olej, porce kapra osmažíme do zlatova.
Omáčka: Jemně nasekanou cibulku zpěníme na ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sváteční kapr po rybářsku: Porce ryby nasolíme, potřeme prolisovaným česnekem a 3 hodiny necháme odležet.
Koření a mouku smícháme v nádobě, čímž dostaneme načervenalou suchou směs, ve které ryby obalíme a pomalu smažíme na ol ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos teriyaki: Smícháme sojovou omáčku, víno, ocet a cukr. Nalijeme na lososa a necháme marinovat.
Lososa vyjmeme, obalíme ve škrobové moučce a osmažíme na oleji dozlatova. Nakonec přidáme marinádu a krátce povař . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu File v rozmarýnovém těstíčku: Z osolených vajec, mouky, oleje, koření a sekaných bylinek ušleháme těstíčko, ve kterém namáčíme porce filé.
Usmažíme je v oleji, připadně můžeme porce ryby vložit do vymaštěné zapékací formy, zal . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska v pivním těstíčku: Tresku osolíme a opepříme. Párátkem připevníme plátek slaniny. V míse si ručním mixérem připravíme z piva, mouky a vajec pivní těstíčko.
Do něj namáčíme jednotlivé filety.
Dáváme na rozpálený ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s vinnou omáčkou: Porce pstruha pokapeme citronovou šťávou, vetřeme nasekanou petrželku a necháme chvilku odpočinout.
Očištěnou a nakrájenou mrkev a cibuli vložíme do kastrolu, přidáme bobkový list, tymián, zalijem . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toskánská parma: Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky.
Do pekáče dáme vrstvu rajských, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem a vlož ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří kousky se sýrem a pistáciemi: Kapra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
Připravíme si těstíčko z vajec a solamylu, do kterého přidáme česnek a gril. koření. Maso namáčíme nejprve do těstíčka a pak ve strouhance (lze použít i . ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na kmíně: Pstruhy osolíme a dáme je odležet.
Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.
Na pekáč rozložíme plátky másla.
Poté pstruhy pokmínujeme (i vevnitř) a dáme do pekáče. Na pstruhy zase vložíme několik pl ... ... …více»
|