![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh na houbách v alobalu: Pstruhy dobře očistíme, posolíme a necháme odležet. Houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky udusíme na másle s cibulkou. Během dušení posolíme, okořeníme a nakonec přidáme posekanou petrželov ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika s omáčkou: Štiku rozdělíme na porce, okořeníme solí a utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem. Porce ryby opečeme na másle z obou stran a necháme na teple. Slaninu nakráj ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Voňavá treska: Filety z aljašské tresky osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do pekáčku s trochou oleje. Pečeme asi 10 minut.
Povrch Tresky potřeme celým obsahem sklenice s MAGGI Omáčkou boloňskou a d ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr tak trošku jinak: Žampiony očistíme, osolíme bylinkovou solí a orestujeme na tuku, přidáme osolené porce kapra a ze všech stran orestujeme. Podlijeme, přiklopíme a asi 10 minut dusíme. Kapra i s žampiony a šťávou přend ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v zelenině: Z očištěného kapra nakrájíme filátka (jedna porce asi 150 g), osolíme, opepříme a obalíme v mouce.
Očištěnou zeleninu nakrájíme na proužky, okurky na kostičky.
V pekáčku rozehřejeme olej a rybu ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Noky se špenátem a lososem: Česnek prolisujeme. Lososa pokrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo a necháme zesklovatět najemno pokrájenou cibulku. Přidáme rozmrazený a vyždímaný špenát a česnek. Asi 4 minuty dusíme. Pak přilijeme sm ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané filé: Do vymazané pečící mísy poklademe očištěné, nakrájené brambory, nakrájenou cibuli, papriku a rajčata. Osolíme, polijeme polovičkou smetany a dáme péct asi 30 minut. Potom na ně položíme kousky fil ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska na petrželce: Tresku vykucháme, zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Nasekáme nadrobno hodně zelené petrželky a vycpeme tím tresku. Přidáme několik kousků másla.
Tresku položíme na větší kus máslem pomazaného alob . ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh po vídeňsku: Pstruhy zvenku i zevnitř ochutíme MAGGI Harmonií chuti, opepříme a lehce obalíme v mouce. Ve velké pánvi rozehřejeme asi 80 g másla a pstruhy krátce (asi 6 minut po každé straně) opečeme.
... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé po ďábelsku: Zelený nebo červený paprikový lusk očistíme a s petrželkou najemno nasekáme. Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a touto směsí potřeme jednotlivé porce filé, které jsme vložili do pekáčku s trochou o ... …více»
|