Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na houbách v alobalu

Pstruh na houbách v alobalu
10. 11. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Pstruh na houbách v alobalu: Pstruhy dobře očistíme, posolíme a necháme odležet. Houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky udusíme na másle s cibulkou. Během dušení posolíme, okořeníme a nakonec přidáme posekanou petrželov ... ... …více»

Štika s omáčkou

Štika s omáčkou
10. 11. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Štika s omáčkou: Štiku rozdělíme na porce, okořeníme solí a utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem. Porce ryby opečeme na másle z obou stran a necháme na teple. Slaninu nakráj ... ... …více»

Voňavá treska

Voňavá treska
10. 11. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Voňavá treska: Filety z aljašské tresky osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vložíme do pekáčku s trochou oleje. Pečeme asi 10 minut. Povrch Tresky potřeme celým obsahem sklenice s MAGGI Omáčkou boloňskou a d ... ... …více»

Kapr tak trošku jinak

Kapr tak trošku jinak
10. 11. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Kapr tak trošku jinak: Žampiony očistíme, osolíme bylinkovou solí a orestujeme na tuku, přidáme osolené porce kapra a ze všech stran orestujeme. Podlijeme, přiklopíme a asi 10 minut dusíme. Kapra i s žampiony a šťávou přend ... …více»

Kapr v zelenině

Kapr v zelenině
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr v zelenině: Z očištěného kapra nakrájíme filátka (jedna porce asi 150 g), osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Očištěnou zeleninu nakrájíme na proužky, okurky na kostičky. V pekáčku rozehřejeme olej a rybu ... …více»
 

Noky se špenátem a lososem

Noky se špenátem a lososem
10. 11. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Noky se špenátem a lososem: Česnek prolisujeme. Lososa pokrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo a necháme zesklovatět najemno pokrájenou cibulku. Přidáme rozmrazený a vyždímaný špenát a česnek. Asi 4 minuty dusíme. Pak přilijeme sm ... …více»

Zapékané filé

Zapékané filé
10. 11. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané filé: Do vymazané pečící mísy poklademe očištěné, nakrájené brambory, nakrájenou cibuli, papriku a rajčata. Osolíme, polijeme polovičkou smetany a dáme péct asi 30 minut. Potom na ně položíme kousky fil ... ... …více»

Treska na petrželce

Treska na petrželce
10. 11. 2007 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Treska na petrželce: Tresku vykucháme, zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Nasekáme nadrobno hodně zelené petrželky a vycpeme tím tresku. Přidáme několik kousků másla. Tresku položíme na větší kus máslem pomazaného alob . ... …více»

Pstruh po vídeňsku

Pstruh po vídeňsku
10. 11. 2007 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pstruh po vídeňsku: Pstruhy zvenku i zevnitř ochutíme MAGGI Harmonií chuti, opepříme a lehce obalíme v mouce. Ve velké pánvi rozehřejeme asi 80 g másla a pstruhy krátce (asi 6 minut po každé straně) opečeme. ... …více»

Rybí filé po ďábelsku

Rybí filé po ďábelsku
10. 11. 2007 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rybí filé po ďábelsku: Zelený nebo červený paprikový lusk očistíme a s petrželkou najemno nasekáme. Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a touto směsí potřeme jednotlivé porce filé, které jsme vložili do pekáčku s trochou o ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !