![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Netradiční rybí kebaby: Rybu nakrájíme na kostky. Ovoce oloupeme a rozdělíme na dílky. Na jehly napichujeme střídavě kousky ryb, ovoce a bobkových listů a přelijeme je směsí citrónové kůry a šťávy, medu, česneku, MAGGI Harmo ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v leču: Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem. Do hlubokého (většího) zapékacího pekáče rozložíme plátky anglické slaniny, posypeme slabší vrstvou nakrájené cibule a čerstvé ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské filé se špagetami: Nejprve zpěníme cibulku na másle, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony. Omyté a osušené filé nakrájíme na kousky, ochutíme MAGGI Harmonií Chuti, pepřem a špetkou oregána a přidáme k cibulce. ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vítkova makrela s těstovinou: Makrely omyjeme, okořeníme směsí na ryby a půlkou drceného česneku a upečeme zvolna na trošce olivového oleje. Hotové ponecháme v teple. Spařená a oloupaná rajčata nakrájíme společně s ostatní zel ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňák se zeleninou: Tuňáka osolíme a opepříme. Vložíme do nádoby. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky. Česnek a rozmarýn rozložíme na rybu. Zakapeme vínem a 4 lžícemi oleje a necháme přes noc odležet.
Očištěnou ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba v rybě: Filátka z bílé ryby jsme rozložili a nakrojili přes kůži. Obě jsme pečlivě okořenili jak z venku, tak zevnitř. Osolené plátky lososa spolu s koprem jsme pak vložili mezi obě půlky bílé ryby a vcelku s ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický pstruh: Pstruhy opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. V rozehřáté remosce nejprve podusíme žampiony na másle, zalijeme citronovou šťávou, bílým vínem, přidáme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr zapečený v bramborách: Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou. Nakrájíme oloupané brambory na plátky a rozložíme je do vymazané zapékací formy. Navrch poklademe na kolečka nakrájenou cibulí, nakrájenou paprikou a kolečky ra ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský špíz na citronové trávě: Osolenou a okořeněnou tresku naplníme mořskými řasami, srolujeme v roládu a rozkrojíme na tři stejnoměrné díly. Napichujeme na citronovou trávu a opečeme na rozpáleném tuku.
Omáčka - do rozpuštěného ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou: Ryby osolíme a do bříšních dutin vložíme bobkový list. Na alobal dáme kolečko citrónu a na něho rybu. Utřeme máslo s petrželkou, pepřem a MAGGI Harmonií Chuti a směsí ryby potřeme. Poté je pečeme v tr ... …více»
|