![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilý pstruh : Do očištěných pstruhů uděláme vedle sebe hluboké zářezy, osolíme, opepříme, a vložíme do pekáče vymazaného olejem. Při pečení poléváme vínem, do něhož jsme dali nasekaný česnek a trochu oleje. Přílohy ... …více»
|
![]() |
25. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Orientální rybí rožeň : Rybu očistíme, omyjeme a kůži na obou stranách příčně nařežeme. Vetřeme do ní prolisovaný česnek a chilli koření, rybu vložíme do mísy, přidáme sójovou omáčku, cukr a citrónovou šťávu a necháme nejmén ... …více»
|
![]() |
25. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní makrely po zadarsku : Makrely zbavíme hlav, šupin a vnitřností a rozřízneme je po délce na poloviny. Rozložíme je na talíř. Z oleje, octa, soli a pepře ušleháme vidličkoou nálev, kterým ryby zalijeme a necháme v něm půl ho ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pánský pstruh : Porce pstruhů protáhneme na nudličky nakrájenou slaninu a na proužky nakrájenými sardelkami. Trochu osolíme a upečeme na másle dozlatova. Po upečení rybu přelijeme červeným vínem a přendáme jí do oh . ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Jihočeský kapr : V jedné nádobě uvaříme kapra nakrájeného na porce, ve druhé nádobě zeleninu a koření. Kapra opatrně vyjmeme a oba vývary scedíme dohromady. Přidáme ve studené vodě rozmíchaný perník a dáme vše vařit.
... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na zelenině s oříšky: Olivovým olejem vymažeme plech, na něj položíme polovinu množství pokrájené zeleniny, polovinu plátků slaniny a polovinu oříšků. Na tuto vrstvu položíme kapra nakrájeného na podkovičky a ochuceného ko ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososový tatar : Maso ze staženého a kostí zbaveného lososa jemně naškrábeme, přidáme sůl, nasekané pikantní cibulky, worcesterskou omáčku, okořeníme, zamícháme a vytvarujeme. Do středu dáme syrový žloutek, doplníme k ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na smetaně : Porce štiky osolíme a dáme do máslem vymazané misky. Porce potřeme osoleným rozšlehaným vejcem, posypeme strouhankou a poklademe kousky másla a upečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Pak je vyjmeme a šťá ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořský úhoř - grilovaný : Z rozmraženého, očištěného, umytého a osušeného úhoře nahrájíme kusy po 100g (2 na jednu porci).
Nakrájené kusy osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, olejem a necháme odležet.
Upravené kusy ... …více»
|
![]() |
24. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné krabími tyčinkami: Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na kolečka. Krabí tyčky osmažíme na máslové Ramě, přidáme bujóny s bylinkami a olivovým olejem, zalijeme Ramou Cremefine a chvilku povaříme. Promícháme s brambor ... …více»
|