Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citronový pstruh

fotka Citronový pstruh
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Citronový pstruh:

4 filety ze pstruha  | 50 g strouhanky  | 1 lžíce másla  | 1svazek petrželky  |  šťáva a kůra z 1 citronu  | 25 g piniových semínek pražených  | 1 lžíce olivového oleje  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Citronový pstruh:

Nasekáme petrželku. Polovinu semínek posekáme. Rozpálíme troubu. Filety položíme na pekáč kůží dolů. Osolíme a opepříme. Smícháme strouhanku, máslo, petrželku, strouhanou citronovou kůru, citronovou šťávu a nasekaná semínka. Touto směsí pokryjeme rybu. Zakapeme olejem a dáme na 15 minut péct. Pokud je již ryba hotová, posypeme zbylými semínky.
Podáváme s brambory.


Fotky receptu Citronový pstruh:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citronový pstruh
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky