![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsy s tuňákem: Salát, okurku a citronovou šťávu spolu promíchejte. Přidejte tuňáka a osolte. Placky překrojte, otevřete a krátce prohřejte na plechu. Pak už jen naplňte kapsy směsí, trochu stlačte a podávejte. ... ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto se špenátem a lososem: Kousky lososa vložíme do mísy, zalijeme šťávou z citronu a vermutem, osolíme, opepříme a necháme 30 minut v chladu odležet. Mezitím si uvaříme vývar, propláchneme rýži horkou vodou a necháme ji okapat ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s pikantní omáčkou: Vymažeme pekáček tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme ji slabě potřít hořčicí Dijon. Pokud má kůži, tak kůží dolů a grilujeme. Na oleji opečeme do zl ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé pečené se smetanou a hořčicí: Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem. Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané ... ... ... …více»
|
![]() |
22. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečeně z rybího masa: Petrželku, papriku a cibuli nakrájíme nadrobno. Vše dobře smícháme s vařenou mletou či rozmačkanou rybou, rýží, sójovou omáčkou, vejci a trochou oleje. Osolíme podle chuti a a vložíme do pečící formy ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososí plátky se zeleninou: Brambory omyjeme a vaříme asi 25 minut v osolené vodě. Slijeme je, necháme vychladnout, oloupeme a rozpůlíme. Hráškové lusky omyjeme, vložíme do osolené vroucí vody, 5 minut předvaříme, slijeme je a n ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované makrely s bylinkami: Makrely necháme zvolna rozmrazit, potom je opláchneme a pečlivě osušíme čistou utěrkou. Uvnitř je lehce osolíme a opepříme. Na marinádu prolisujeme česnek, smícháme ho s rozdrcenými bylinkami, papriko ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh se slaninou: Vykuchané pstruhy očistíme, opláchneme, osušíme, zevnitř i na povrchu mírně osolíme, dovnitř vložíme kousek másla, uvnitř i na povrchu pokapeme polovinou citrónové šťávy a obalíme plátky anglické slan ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořské rizoto: Plody moře rozmrazíme. Rýži, koření a kurkumu smažíme na lžíci oleje asi 5-7 minut. Přidáme plody moře a mušle i s nálevem, přilijeme horký vývar a pod pokličkou dusíme 10 minut. Papriky zbavíme jádři ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krabí rizoto: Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka. Na trošce oleje opražíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mraženou zeleninu a chvíli podusíme. Krabí tyčinky nakrájíme na kostičky, přidáme k zelenině a proh ... …více»
|