![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 10. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krabí karbanátek: Krabí prsty, sýr nastrouháme. Dáme do mísy, přidáme sýr, strouhanku, pepř, sůl, majoránku, omáčky a vejce. Zamícháme. Uděláme několik placek a smažíme. ... ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na kmínu: Očištěnou a vykuchanou štiku umyjeme, pokrájíme na porce, osolíme, posypeme rozemletým kmínem a vnitřní část dobře potřeme čerstvým máslem. Poklademe na rozehřátý grilovací rošt vnitřní stranou nahoru ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří salát se žampióny : Kapra rozporcujeme na řízky, osolíme a opečeme na oleji nebo másle. Necháme vychladnout, zbavíme kůže a vykostíme.
Maso nakrájíme na pěkné kousky, přidáme pokrájené žampióny, hrášek a vodou rozředěno ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi po rusku: Očištěné pstruhy rozřízneme po délce, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Pomoučněné porce ryb opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Opečené ryby ještě na talíři přelijeme ... ... ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s lečem v alobalu : Porce kapra protkneme částí slaniny nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a lehce opečeme po obou stranách. Porce vyjmeme, na pánev přidáme zbývající slaninu n ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po židovsku : Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na třech lžících oleje, přidáme porce kapra, které jsme osolili a poprášili moukou, podlijeme vínem a vodou tak, aby porce byly téměř potopeny, osolíme, okořeníme, při ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dalmátský guláš z úhoře : Cibulku nasekanou na drobno osmahneme na oleji do zlatova, přidáme na podkovy nakrájeného úhoře a papričky, lehce posolíme a dusíme dokud se nevypaří voda. Pak přidáme rajský protlak, bobkový list, oc ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí guláš s hráškem : Opláchnuté filé pokapeme citrónem, osolíme a opepříme. Nakrájíme je na větší kostky, obalíme v polovině mouky, osmažíme na oleji a necháme někde v teple. Cibuli nakrájíme, osmažíme, poprášíme zbytkem ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perkelt z kapra : Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme na podkovy, ocas a hlavu odřízneme. Podkovy potřeme solí a dáme do lednice. Nakrájenou cibulku osmahneme na sádle dorůžova, přidáme spařená a oloupaná rajčata ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapřík po maďarsku : Kapra vykucháme, očistíme, odřízneme hlavu, ploutve a ocas. Rýži namočíme na několik hodin a poté ji velmi pečlivě necháme okapat. Cibulku nasekáme na drobno a promícháme se solí a pepřem. Hlavu kapra ... …více»
|