Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s česnekovou pastou

Pstruh s česnekovou pastou
13. 08. 2009 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Pstruh s česnekovou pastou: Pstruha omyjeme a osušíme papírovými utěrkami. Osolíme ho a zvenku i uvnitř důkladně pomažeme rozetřeným česnekem smíchaným se solí. Jemně pstruha obalíme v hladké mouce a pak rychle opečeme na rozpá ... …více»

Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou

Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou
13. 08. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Masové kuličky z pangasia s rajčatovou omáčkou: Pangasia umeleme na masovém strojku s pórkem, oříšky. Přidáme Podravku, kmín a vajíčka a vše v míse promícháme. Z hotové směsi vytváříme menší kuličky, které obalíme v hladké mouce a osmažíme je v ole ... …více»

Palačinky s rybí náplní

Palačinky s rybí náplní
11. 08. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Palačinky s rybí náplní: Cibuli zpěníme na sádle, lehce zaprášíme paprikou a podusíme na ní rybí maso. Dušenou rybu a cibuli osolíme, vyjmeme, maso rozmačkáme vidličkou, promícháme s cibulí a necháme vychladnout. Směs pokropí ... …více»

Domácí zavináče

Domácí zavináče
11. 08. 2009 Ryby ++-_______
Příprava receptu Domácí zavináče: Porce ryb vložíme do vroucí okyselené a osolené vody (na 1 l vody dáme 1 lžíci octa a 2 lžičky soli), přivedeme ji pět k varu a poté ryby vyjmeme a necháme okapat. Pak je skládáme do sklenice a proklá ... …více»

Losos zapečený s pórkem a smetanou

Losos zapečený s pórkem a smetanou
11. 08. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Losos zapečený s pórkem a smetanou: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, nasolíme, opaprikujeme a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Zalijeme částí smetany a asi 10 minut pečeme. Poté posypeme pórkem a cibulkou pokrájenou na ... …více»
 

Filé v majonéze

Filé v majonéze
11. 08. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Filé v majonéze: Rybí filé nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, který jsme vymastili máslem. Posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a najemno nakrájenou petrželkou. Přelijeme hustší majonézou. V d ... …více»

Liběchovický pstruh v alobalu

Liběchovický pstruh v alobalu
11. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Liběchovický pstruh v alobalu: Pstruhy vykucháme, hlavy odřízneme, ryby stáhneme, vykostíme, rozporcujeme a osolíme. Polovinu másla rozpustíme na pánvi a upečeme na něm připravené porce pstruhů. Citron oloupeme, nakrájíme na silněj ... …více»

Kapr po židovsku

Kapr po židovsku
11. 08. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Kapr po židovsku: Porce kapra očistíme od zbytků ploutví a šupin. Posolíme a necháme v chladničce 1/4 hodiny odležet. Na hlubší pánvi rozehřejeme tuk a na něm osmahneme na velmi drobno pokrájenou cibuli, pak přidáme pl ... …více»

Tygří krevety s česnekem a chilli

Tygří krevety s česnekem a chilli
9. 08. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Tygří krevety s česnekem a chilli: Toto je jídlo, které můžeme připravit na poslední chvíli. Je neuvěřitelně dobré a rychlé. Na pánvi osmahneme česnek s chilli. Pak tam přihodíme krevety a pozorujeme jak zrůžoví. Zalijeme bílým vínem, ... …více»

Smažený losos se slaninou a hrachovou kaší ze zmraženého hrášku

Smažený losos se slaninou a hrachovou kaší ze zmraženého hrášku
9. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažený losos se slaninou a hrachovou kaší ze zmraženého hrášku: Všechny druhy ryb jsou dobré se slaninou. Osmažíme tedy slaninu. Čim déle se slanina smaží, tím více sladkých šťáv se do ní dostane a vypustíme přebytečný tuk. Slaninu máme už pěkně křupavou a tak bud ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !