![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na žampiónech s paprikou: Porce kapra osolíme a silně potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem, obalíme v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou a necháme odležet asi hodinu. Pak na tuku nebo oleji kapra usmažíme ze všech ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Polo maigu: Používám mražené předvařené krevety. Ty dám na pánvičku a podliji vodou a nechám vařit, přidám vegetu a vařím asi 25 min, než jsou krevety měkké. Mezitím si opražím cibuli a uvařím rýži. Opraženou cib ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé Jituška: Rybu osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Potom ji potřeme kečupem a posypeme křenem. Zapékací mísu vymastíme olejem, rozložíme porce ryb, posypeme cibulí nakrájeno ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr s balkánským sýrem: Omyté a osušené porce kapra osolíme, pokapeme šťávou z citrónu a necháme alespoň 30 minut odležet. Poté kapra potřeme marinádou z oleje, mleté papriky, jemně nasekané petrželové natě, trochy pepře a h ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Letní losos se špenátem: V pánvi rozehřejeme olej, lososa z obou stran osolíme, opepříme a pak jej opečeme asi 5 minut z každé strany. Vyjmeme ho z pánve a ještě zabalíme do alobalu. Do pánve dáme špenát, osolíme, opepříme, p ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí závitky v omáčce: Každý filet podélně rozřízneme, osolíme a opepříme. Pak potřeme zlehka hořčicí a položíme po jednom plátku anglické slaniny.
Maso zavineme a párátky pevně spíchneme,aby se závitek nerozbalil. Nakonec ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené krevety s kari rýží: Zeleninu očistíme, mrkev nakrájíme na tenká kolečka. Vše lehce povaříme a necháme okapat.
Okapanou zeleninu vložíme do pánve, přidáme máslo, osolíme a podusíme. Pak přidáme krevety, špetku cukru, pár ... …více»
|
![]() |
17. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené filé se špenátem a brambory: Brambory uvařím ve slupce, oloupu a pokrájím na plátky.
Filé nerozmražuji. Osolím ho, ochutím kořením na ryby, obalím v mouce a opeču z obou stran na pánvi.
Špenát podusím s opečenou cibulkou a roze ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr cibuláč se slaninou: Porce kapra jemně osolíme, okořeníme grilovacím kořením, potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Vložíme do vymazané zapékací mísy a poklademe na něj proužky slaniny a cibule. Mezi porce dáme kousky másla ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé se šlehačkou na slanině: Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, necháme půl hodiny uležet. Nakrájíme na jemno slaninu a cibuli. Osmahneme, vložíme filé, opečeme, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec zalijeme smetanou a prohřejeme ... …více»
|