Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s kapary

Pangasius s kapary
31. 07. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius s kapary: Plátky ryby osolíme, posypeme pepřem, kořením na ryby a necháme 15 minut odstát. Ochucené plátky uložíme do zapékací mísy, na každý dáme tenké plátky másla a vložíme zapéct do trouby. Zapečenou rybu ... …více»

Pangasius s citronovou bazalkou a citronem

Pangasius s citronovou bazalkou a citronem
31. 07. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pangasius s citronovou bazalkou a citronem: Nasekáme bazalku. Rybu osušíme a posypeme nasekanou bazalkou. Bazalku zlehka k masu přimáčkneme. Rybu osolíme, jen mírně pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Máslo n ... …více»

Pangasius s bylinkovým máslem

Pangasius s bylinkovým máslem
31. 07. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Pangasius s bylinkovým máslem: Filtety nakrájíme na řízky, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme kořenícím přípravkem a vegetou. Necháme chvíli odležet. Mezitím si smícháme máslo s jemně nasekanou bazalkou a zamícháme. Filety natír ... …více»

Pangasius na páře

Pangasius na páře
30. 07. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Pangasius na páře: Filety nakrájíme na řízky. Okořeníme vegetou a kořenícím přípravkem na ryby. Posypeme celým kmínem, sušenou majoránkou a prolisovaným česnekem a zakapeme pikantním kečupem. Vložíme do pařáčku a vaříme ... …více»

Kapr na pivě

Kapr na pivě
30. 07. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Kapr na pivě: Kapra naporcujeme (klasicky nebo na podkovy), očistíme jednotlivé porce, osolíme, opepříme a lehce zakápneme pivem. Necháme v chladu asi 1 hodinu odležet. Pak na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, vlo ... …více»
 

Filé v majonéze

Filé v majonéze
30. 07. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé v majonéze : Plátky filé osolíme, opepříme a vložíme na máslo do pekáče. Posypeme cibulí, petrželkou, polijeme majonézou a pečeme 15 min. Posypeme strouhankou a prudce zapečeme. Podáváme s bramborovou kaší. ... ... …více»

Kapr po husarsku

Kapr po husarsku
28. 07. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Kapr po husarsku: Kapra vykucháme, aby v břiše zůstal co nejmenší otvor, dobře vypláchneme vodou. Připravíme nádivku ze 2 lžic osoleného másla a 6-ti lžic nastrouhané zeleniny, pepře a muškátového oříšku. Nádivkou kap ... …více»

Pečená ryba

Pečená ryba
28. 07. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Pečená ryba: Zmrzlou rybu dáme na pekáč, trochu podlejeme vodou, posypeme kořením na rybu, poklademe na kolečka nakrájenými rajčaty a cibulí a dáme zapéct. V elektrické troubě pečeme asi na 180 stupnů 40 minut. Po ... …více»

Závitky z platýze

Závitky z platýze
27. 07. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Závitky z platýze: Filety umyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme na talíř. Okurky nakrájíme na tenké plátky, po 3 dáme na každý kousek ryby, zavineme, obalíme plátkem slaniny, přichy ... …více»

Zapékaný pangasius

Zapékaný pangasius
26. 07. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Zapékaný pangasius: Pekáč si vyložíme pečícím papírem a na něj uložíme nasolené a nakořeněné kousky ryby. Podlejeme cikánskou omáčkou rozředěnou vodou. Dáme do trouby na 180 stupňů C a pečeme 30 minut. Pak posypeme strou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !