![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na rajčatech: Porce kapra vložíme do misky, pokapeme několika kapkami citrónové šťávy, proložíme kořením, polijeme olejem a uložíme na dvě hodiny do chladničky a asi po hodině kapra obrátíme. Porce kapra vyjmeme, o ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječné topinky s tuňákem: Krajíce chleba obalíme v rozšlehaných, osolených vejcích, osmažíme. Potřeme horčicí, poklademe tuňákem a posypeme nakrájenou cibulkou. ... ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika ve smetaně: Kousky štiky dáme do zapékací misky, pod ni i nad ni nasypeme nakrájený pórek a cibuli. Okořeníme, osolíme, opepříme a zalijeme smetanou. Vložíme do trouby na 30 minut. Podáváme s bramborem nebo chleb ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní lín: Porce lína protkneme slaninou a sardelkou, osolíme, upravíme na pekáček, poklademe kousky másla a pečeme doměkka. Při pečení občas polijeme ryby šťávou. Měkké porce vyjmeme, do šťávy nalijeme červené ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný lín: Vykuchané líny pokapeme citronovou šťávou. Sardele opláchneme, osušíme a nasekáme je najemno. Šalotku nakrájíme na kostičky, necháme ji zpěnit na másle a přidáme k ní sardele, nasekanou petrželku, man ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená ryba se sójovými klíčky: Plátky ryby osolíme na straně s kůží a na rozehřátém oleji je v pánvi opékáme pět minut. Maso vyjmeme a vložíme na papírovou utěrku okapat. Dýňovou dužninu nastrouháme na tenké proužky, vložíme je se ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi na hřibech: Očištěné a osolené pstruhy opečeme na oleji. V jiném kastrolku osmahneme jemně nakrájenou cibulku, na které podusíme houby a na konec přidáme plátky brambor a směs rozložíme na pergamenový papír. Navr ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s fazolkami: Filety osolíme, opeříme, posypeme koprem a srolujeme je kůží navrch. Do mělkého hrnce vložíme fazolky, na ně položíme rybí závitky volným koncem dolů, přidáme kapary a vše zalijeme vínem a rybím vývar ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbenátky z krabích tyčinek: Krabí tyčinky nakrájíme na jemno, smícháme je s nastrouhaným tvrdým sýrem, jemně nakrájenou cibulí, petrželovou natí, sójovou omáčkou, hořčicí, vejci, hladkou moukou, paprikou, solí a pepřem. Důkladně ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená treska na liškách: Lišky vaříme ve vodě cca 15 minut. Pak vodu slijeme. Lišky pokrájíme na menší kousky. Cibuli pokrájíme na kostičky.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a másla a cibuli necháme zesklovatět. Pak přidám ... …více»
|