Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amur s koprem

Amur s koprem
13. 07. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Amur s koprem: Očištěné rybí plátky necháme marinovat v octě. Pak je scedíme, necháme okapat, osolíme, vložíme do vymazané zapékací misky a 1/4 hodiny pečeme v troubě. Žloutek rozvedláme ve smetaně, přidáme posekaný ... …více»

Amur na pepři s tatarskou omáčkou

Amur na pepři s tatarskou omáčkou
13. 07. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Amur na pepři s tatarskou omáčkou: Ryby pokrájíme na dlouhé, tenké plátky, posolíme, obalíme v hl. mouce smíchané s pepřem a na oleji zprudka opečeme. Podáváme s tatarskou omáčkou. ... ... …více»

Mořská štika s krevetami v jemné omáčce

Mořská štika s krevetami v jemné omáčce
12. 07. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Mořská štika s krevetami v jemné omáčce: Plátky mořské štiky osolíme, lehce opepříme, pokapeme citronem. Pevné zelené stonky cibulek nakrájíme na špalíky. 4 špalíky cibulové natě ovineme plátkem ryby a upevníme párátkem. Hotové zámotky vloží ... …více»

Mořská štika s krevetami v omáčce

Mořská štika s krevetami v omáčce
10. 07. 2009 Ryby +-________
Příprava receptu Mořská štika s krevetami v omáčce: Plátky štiky osolíme, opepříme, pokapeme citronem. Pevné zelené stonky cibulek nakrájíme na špalíky dlouhé asi 12 cm. 3 až 4 špalíky cibulové natě ovineme plátkem ryby a upevníme párátkem. Hotové zámo ... …více»

Štika na zámecký způsob

Štika na zámecký způsob
8. 07. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Štika na zámecký způsob: Z mléka, vína, vejce, mouky a soli připravíme hladké těstíčko. Vmícháme do něj jablka. V těstíčku obalíme osolené porce štiky, poté zvolna smažíme na oleji. Podáváme s brambory. ... ... …více»
 

Rybí maso na zelenině

Rybí maso na zelenině
8. 07. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Rybí maso na zelenině: Rybu si osolíme, okořeníme, posypeme koprem a uložíme na 30 minut do chladničky. Poté porce ryby obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Zeleninu očistíme, nakrájíme na ... …více»

Dušený úhoř s bylinkami

Dušený úhoř s bylinkami
8. 07. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Dušený úhoř s bylinkami : V hrnci rozehřejeme máslo, maso osolíme, opepříme, dáme ho na rozehřáté máslo a posypeme nasekanými bylinkami. Na mírném plameni 15 minut dusíme. Potom zalijeme vínem, dolijeme trochu vody tak, aby ma ... …více»

Ďábelské mořské plody

Ďábelské mořské plody
8. 07. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Ďábelské mořské plody : Mořské plody dáme vařit do osolené vroucí vody, krátce povaříme a vyjmeme. V pánvi rozpálíme olej, na něj dáme mořské plody a osmažíme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, kousky česneku, osolíme a do ... …více»

Moravskoslezské kapří řízky

Moravskoslezské kapří řízky
7. 07. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Moravskoslezské kapří řízky: Maso vykostíme, zbavíme kůže a najemno nasekáme. Vařené brambory si nastrouháme a přidáme k nasekanému rybímu masu. Dále přidáme máslo, sardelovou pastu, pepř, citrónovou šťávu, sůl a promícháme. Podl ... …více»

Paprikáš z rybího filé

Paprikáš z rybího filé
7. 07. 2009 Ryby +++-______
Příprava receptu Paprikáš z rybího filé: Filé nakrájíme na kostky. Na rozpáleném másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli , přidáme papriku, nakrájené filé, osolíme a dusíme. Přidáme rajský protlak, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ve smetan ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !