Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí kuličky s bylinkami

Rybí kuličky s bylinkami
27. 06. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Rybí kuličky s bylinkami: Rozmražené filé rozemeleme na drobné kousky a opatrně z něj vymačkáme vodu. Maso přeložíme do misky přídáme nasekané bylinky, sůl, pepř, solamyl a hladkou mouku. Celou směs důkladně promícháme a prsty ... …více»

Tuňákové toasty

Tuňákové toasty
27. 06. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Tuňákové toasty: Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme z ní šťávu. Cibulku a rajče nakrájíme na jemné kousky a přidáme do misky k rybě. Sýr nastrouháme a společně s fazolkami a kečupem přidáme k ostatním surovinám a do ... …více»

Filety po ďábelsku

Filety po ďábelsku
25. 06. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Filety po ďábelsku: Smícháme špetku pepře, hořčici a sardelovou pastu, rozředíme citronovou šťávou abychom získali hustší omáčku. Filety v ní namočíme. Pak uděláme těstíčko z vajec a hladké mouky a ryby obalíme. Následně ... …více»

Marinovaný úhoř po italsku

Marinovaný úhoř po italsku
25. 06. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Marinovaný úhoř po italsku: Očištěného a vykuchaného úhoře nakrájíme, opepříme, osolíme a necháme odležet dvacet minut. Na pánvi si rozpálíme olej, do něho vkládáme pomoučené kousky úhoře a usmažíme je jako řízky do měkka a červ ... …více»

Candát s francouzskou omáčkou

Candát s francouzskou omáčkou
25. 06. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Candát s francouzskou omáčkou: Vykuchaného candáta rozpůlíme, zbavíme kůže a páteře a nakrájíme na tenké plátky. V hrnci si rozehřejeme část másla, vložíme candáta, pokapeme citronovou šťávou, zalijeme troškou vody a na mírném ohni ... …více»
 

Okoun schovaný v rajčatech

Okoun schovaný v rajčatech
25. 06. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Okoun schovaný v rajčatech: Filety z okouna osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Vyndáme je, do stejného tuku vložíme nasekanou cibuli, když zesklovatí přidáme kapary, oloupaná rajčata a ančovičky, chvíli smažíme a pak zakapem ... …více»

Candát v bylinkové smetaně

Candát v bylinkové smetaně
25. 06. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Candát v bylinkové smetaně: Candáta nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Po chvíli ho přendáme do vymazaného máslem pekáčku, zalijeme vínem a polovinou rybího vývaru a dáme do rozehřáté trouby péci ... …více»

Závitky z okouna s chřestem

Závitky z okouna s chřestem
25. 06. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Závitky z okouna s chřestem: Chřest oloupeme, zdřevnatělé části odřízneme a povaříme v osolené vodě čtvrt hodiny. Pak je slijeme, necháme vychladnout a vydatně pokapeme sojovou omáčkou. V mezičase filety z okouna pokapeme citrono ... …více»

Losos zapečený se zeleninou

Losos zapečený se zeleninou
25. 06. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Losos zapečený se zeleninou: Brambory uvaříme. Mrkev nakrájíme spolu s fazolí na malé kousky a na rozpáleném oleji osmažíme asi minutu. Lososa také osmažíme na oleji, nakrájíme na kousky a přidáme k zelenině. Měkké brambory nakrá ... …více»

Dušený mořský jazyk v bílém víně

Dušený mořský jazyk v bílém víně
25. 06. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně: Filety mořského jazyka poprášíme solí, pepřem, uložíme do vymazaného pekáče, posypeme nasekanou cibulí a zelenou petrželkou. Podlijeme je vínem, přidáme tymián a rozdrcené bobkové listy. Vše posypeme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !