Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
27. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí kuličky s bylinkami: Rozmražené filé rozemeleme na drobné kousky a opatrně z něj vymačkáme vodu. Maso přeložíme do misky přídáme nasekané bylinky, sůl, pepř, solamyl a hladkou mouku. Celou směs důkladně promícháme a prsty ... …více»
|
27. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Tuňákové toasty: Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme z ní šťávu. Cibulku a rajče nakrájíme na jemné kousky a přidáme do misky k rybě.
Sýr nastrouháme a společně s fazolkami a kečupem přidáme k ostatním surovinám a do ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Filety po ďábelsku: Smícháme špetku pepře, hořčici a sardelovou pastu, rozředíme citronovou šťávou abychom získali hustší omáčku. Filety v ní namočíme. Pak uděláme těstíčko z vajec a hladké mouky a ryby obalíme. Následně ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Marinovaný úhoř po italsku: Očištěného a vykuchaného úhoře nakrájíme, opepříme, osolíme a necháme odležet dvacet minut. Na pánvi si rozpálíme olej, do něho vkládáme pomoučené kousky úhoře a usmažíme je jako řízky do měkka a červ ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Candát s francouzskou omáčkou: Vykuchaného candáta rozpůlíme, zbavíme kůže a páteře a nakrájíme na tenké plátky. V hrnci si rozehřejeme část másla, vložíme candáta, pokapeme citronovou šťávou, zalijeme troškou vody a na mírném ohni ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Okoun schovaný v rajčatech: Filety z okouna osolíme, opepříme a osmažíme na oleji. Vyndáme je, do stejného tuku vložíme nasekanou cibuli, když zesklovatí přidáme kapary, oloupaná rajčata a ančovičky, chvíli smažíme a pak zakapem ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Candát v bylinkové smetaně: Candáta nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Po chvíli ho přendáme do vymazaného máslem pekáčku, zalijeme vínem a polovinou rybího vývaru a dáme do rozehřáté trouby péci ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Závitky z okouna s chřestem: Chřest oloupeme, zdřevnatělé části odřízneme a povaříme v osolené vodě čtvrt hodiny. Pak je slijeme, necháme vychladnout a vydatně pokapeme sojovou omáčkou. V mezičase filety z okouna pokapeme citrono ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Losos zapečený se zeleninou: Brambory uvaříme. Mrkev nakrájíme spolu s fazolí na malé kousky a na rozpáleném oleji osmažíme asi minutu. Lososa také osmažíme na oleji, nakrájíme na kousky a přidáme k zelenině. Měkké brambory nakrá ... …více»
|
25. 06. 2009 Ryby
Příprava receptu Dušený mořský jazyk v bílém víně: Filety mořského jazyka poprášíme solí, pepřem, uložíme do vymazaného pekáče, posypeme nasekanou cibulí a zelenou petrželkou. Podlijeme je vínem, přidáme tymián a rozdrcené bobkové listy. Vše posypeme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |