Použité suroviny receptu Závitky z okouna s chřestem:
4 filety z mořského okouna
| 2 svazky bílého chřestu
| z dvou citronů šťáva
| 100 ml světlé sojové omáčky
| 1 lžíce zelené kari pasty
| dle chuti: sůl a bílý pepř
Postup přípravy receptu Závitky z okouna s chřestem:
Chřest oloupeme, zdřevnatělé části odřízneme a povaříme v osolené vodě čtvrt hodiny. Pak je slijeme, necháme vychladnout a vydatně pokapeme sojovou omáčkou. V mezičase filety z okouna pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a potřeme pastou kari. Na každém filetu uložíme chřest, zavineme a spojíme párátkem. Odložíme na dvě hodiny a pak pečeme v troubě rozehřáté na 170 stupňů půl hodiny.
Fotky receptu Závitky z okouna s chřestem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!