Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.08. 2025
Dnes má svátek Luděk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát s francouzskou omáčkou

fotka Candát s francouzskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Candát s francouzskou omáčkou:

5 žloutků  | 1 a 1/2 kg candáta  | 120 g másla  | z 1/2 citronu šťáva  | dle chuti: sůl a mletý bílý pepř  | 30 g mouky  | 10 g cibule  | 250 ml mléka  | 1 špetka soli  | 60 g parmezánu

Postup přípravy receptu Candát s francouzskou omáčkou:

Vykuchaného candáta rozpůlíme, zbavíme kůže a páteře a nakrájíme na tenké plátky. V hrnci si rozehřejeme část másla, vložíme candáta, pokapeme citronovou šťávou, zalijeme troškou vody a na mírném ohni necelých deset minut dusíme do měkka. Zvlášť si připravíme omáčku. Z másla, mouky nasekané na drobno cibulky uděláme bílou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme. Pak vmícháme žloutky, strouhaný parmezán, pepř, špetku soli a vložíme plátky candáta. Pekáč si vymažeme máslem, vlijeme candáta i s omáčkou, navrchu posypeme troškou parmezánu, pokapeme máslem a zapečeme.


Fotky receptu Candát s francouzskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát s francouzskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !