Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát v bylinkové smetaně

fotka Candát v bylinkové smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát v bylinkové smetaně:

4 filety z candáta  | dle potřeby: máslo  | 4 lžíce bílého vína  | 4 lžíce rybího vývaru  | 1 sklenka smetany  | 4 větvičky kerblíku  | 4 větvičky petrželky  | 4 lístečky estragonu  | 6 lístků bazalky  | 1 větvička kopru  | dle chuti: sůl, pepř a citron

Postup přípravy receptu Candát v bylinkové smetaně:

Candáta nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. Po chvíli ho přendáme do vymazaného máslem pekáčku, zalijeme vínem a polovinou rybího vývaru a dáme do rozehřáté trouby péci na deset minut. Mezitím dvě lžíce vývaru promícháme se smetanou, dochutíme solí a pepřem, podržíme chvíli na malém plameni až do zhoustnutí omáčky a vmícháme nasekané bylinky. Omáčku nalijeme na candáta a podáváme ozdobeného koprem.


Fotky receptu Candát v bylinkové smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát v bylinkové smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !