Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neapolský úhoř

fotka Neapolský úhoř
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Neapolský úhoř:

800 g úhoře  |  sůl  |  pepř  | 80 g olivového oleje  | 2 cibule  | 200 g čerstvých hub  | 100 ml bílého vína  | 300 ml rajčatové šťávy nebo ředěný rajčatový protlak  |  petrželka

Postup přípravy receptu Neapolský úhoř:

Asi 3 cm silná kolečka úhoře osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách. Opečenou rybu ponecháme v teple. Na oleji od opékání osmažíme najemno nakrájenou cibuli a plátky hub. K měkkým houbám přidáme rybu, víno a rajčatovou šťávu. Vše zvolna dusíme 10 minut pod pokličkou. Hotového úhoře ozdobíme na míse sekanou petrželkou.


Fotky receptu Neapolský úhoř:

Neapolský úhoř
Fotky vložil: jirajanka 
Hodnocení receptu Neapolský úhoř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !